Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bilgi Köşesi Dünya Turu 8: Pakistan

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
hemen detaylara geliyorum. şimdi bir kaç gün önce G-20 zirvesi için davetiyeler yollandı. hindistan'ın hintçedeki adı da bharat, ingilizcedeki adı hindistan. işte o davetiyelerde hindistan adını bharat cumhuriyeti olarak kullandı. hindistan-pakistan da bizim türkiye-yunanistan gibi geçmişe sahip sürekli kavgalı iki ülke. işte pakistan da demiş ki BM seviyesinde bharat olarak kabul görürlerse, hindistan adını biz alalım. zaten — Pakistan'daki milliyetçiler uzun süredir Pakistan'ın 🇵🇰'daki İndus bölgesine gönderme yapması nedeniyle isim üzerinde haklara sahip olduğunu savunuyorlardmış falan.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dalga geçtim sandınız demi pakistan diye bir ülke olmayabilir derken:ROFLMAO:

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
hemen detaylara geliyorum. şimdi bir kaç gün önce G-20 zirvesi için davetiyeler yollandı. hindistan'ın hintçedeki adı da bharat, ingilizcedeki adı hindistan. işte o davetiyelerde hindistan adını bharat cumhuriyeti olarak kullandı. hindistan-pakistan da bizim türkiye-yunanistan gibi geçmişe sahip sürekli kavgalı iki ülke. işte pakistan da demiş ki BM seviyesinde bharat olarak kabul görürlerse, hindistan adını biz alalım. zaten — Pakistan'daki milliyetçiler uzun süredir Pakistan'ın 🇵🇰'daki İndus bölgesine gönderme yapması nedeniyle isim üzerinde haklara sahip olduğunu savunuyorlardmış falan.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dalga geçtim sandınız demi pakistan diye bir ülke olmayabilir derken:ROFLMAO:
Baharat Cumhuriyeti

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Herşeye rağmen sıkıldığım için sadece kendimi alıyorum yanıma 😂
Bir yerde görmüştüm. Bir yerin halka açık tuvaletlerinde insanlar sıkılmasın diye peçetelerin üstünde sudoku varmış. Tuvaletimi yaparken ona odaklanamazdım ben. Gerçi normalde de odaklanamıyorum sudokuya ama