Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevdiğiniz Debut Şarkısı Nedir?

liikyaliikya

Trainee
Tepki
384
Blackpink'in çıkışından sonra uzun zamandır beklenen YG kız grubunun debut şarkısı bugün çıkacak ve bu ben de bir çeşit merak uyandırdı. Pekâlâ değerli forum halkı, sizin en sevdiğiniz debut şarkısı neydi?

Benim için Shinee - Replay, Winner - Empty, Nuest - Face gelmiş geçmiş en iyi debut şarkıları. Bunun dışında EXO - MAMA, Stray Kids - District 9, Enhypen - Given Taken, 2NE - Fire, Seventeen - Adore U, Blackpink - Whistle, BTS - No More Dream da çok kaliteli işler. Çıkış yapar yapmaz dönemini sallayan miss A - Bad Girl Good Girl, SNSD - Into The New World parçaları da en ikonikler.

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Shinee replay
nct u 7th sense ve without you
Red velvet happiness
Riize- get a quitar
Taemin danger
Kai mmmh
Baekhyun un village
D.o. -Rose
Kyuhyun at gwanghamun
Wendy like water (wendy artık geri dönüş yapsın ya)

Yazmaya başlarken bu kadar sıralayacağımı düşünmemiştim ama bir anda tutamadım kendimi. 😁

Konu Sahibi
liikyaliikya

liikyaliikya

Trainee
Tepki
384
Shinee replay
nct u 7th sense ve without you
Red velvet happiness
Riize- get a quitar
Taemin danger
Kai mmmh
Baekhyun un village
D.o. -Rose
Kyuhyun at gwanghamun
Wendy like water (wendy artık geri dönüş yapsın ya)

Yazmaya başlarken bu kadar sıralayacağımı düşünmemiştim ama bir anda tutamadım kendimi. 😁
7th sense ve un village gerçekten çok güzel parçalar. senden gördükten sonra aklıma kiss of life - shhh, taeyeon - i ve xg - tippy toes da gelmişti.