Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevdiğiniz Düşük Bütçeli Mv'lerden Bazıları Hangileri?

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Benim için Twice'ın Merry&Happy müzik videosu. Merry&Happy albümü için yayınlanan küçük bütçeli bir müzik videosuydu. Ancak klibin her yerinden samimiyet akıyor resmen. Yılbaşı geldiği için üyeler farklı üyelere hediye verdiklerini gösteren çok tatlı bir müzik videosu. Kızların tüm samimiyeti sizi ele geçiriyor resmen. Ve bazen yüksek bütçeli müzik videolarından iyi olduğunu gösteriyor böyle müzik videoları.



Yada Red Velvet'in I Just klibi. Bu klip geldiğinde nasıl reveluvlarin cildirdigini hatırlıyorum. Twitter'da her yerde bu klip vardı 🤯🤯
Klip çok güzel yapılmış kızların yüzlerinin yakınlaştırılıp çizgilerle yapılan şekiller ise çok tatlı. Klibin uzun görünümde olması da telefonda izleyenler için çok iyi. Şarkı zaten harika.


Sizin aklınıza gelen müzik videoları var mı?🤔🤔
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
chewy

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Tek çekimle yapılmış exo mvsi bi mekan kullanılmış
Bunu nasil unuturum 🤯🤯
Daha geçen gün çok ünlü bir kanalın bu müzik videosuna reaction videosunu izlemiştim ve bayilmislardi hem vokallerine hemde çekimlere
Gördükleri en harika MV olduklarini söylemişlerdi
 

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
Twice'ın Merry & Happy videosu gerçekten güzel. Şarkı da çok güzel zaten 😍
 

Benzer konular

Üst