chewy
Rookie Idol
- Tepki
- 2,204
Benim için Twice'ın Merry&Happy müzik videosu. Merry&Happy albümü için yayınlanan küçük bütçeli bir müzik videosuydu. Ancak klibin her yerinden samimiyet akıyor resmen. Yılbaşı geldiği için üyeler farklı üyelere hediye verdiklerini gösteren çok tatlı bir müzik videosu. Kızların tüm samimiyeti sizi ele geçiriyor resmen. Ve bazen yüksek bütçeli müzik videolarından iyi olduğunu gösteriyor böyle müzik videoları.
Yada Red Velvet'in I Just klibi. Bu klip geldiğinde nasıl reveluvlarin cildirdigini hatırlıyorum. Twitter'da her yerde bu klip vardı
Klip çok güzel yapılmış kızların yüzlerinin yakınlaştırılıp çizgilerle yapılan şekiller ise çok tatlı. Klibin uzun görünümde olması da telefonda izleyenler için çok iyi. Şarkı zaten harika.
Sizin aklınıza gelen müzik videoları var mı?
Yada Red Velvet'in I Just klibi. Bu klip geldiğinde nasıl reveluvlarin cildirdigini hatırlıyorum. Twitter'da her yerde bu klip vardı
Klip çok güzel yapılmış kızların yüzlerinin yakınlaştırılıp çizgilerle yapılan şekiller ise çok tatlı. Klibin uzun görünümde olması da telefonda izleyenler için çok iyi. Şarkı zaten harika.
Sizin aklınıza gelen müzik videoları var mı?
Son düzenleme: