Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 numara ÇAY Ekli dosyayı görüntüle 773
3 numara ilk deneyimimden beri içmek nasip olmayan limonlu ice tea(ya her markette bitmiş oluyor yada bazıları satmıyor)
2 numara demli şekersiz ÇAY Ekli dosyayı görüntüle 773
3 numara ilk deneyimimden beri içmek nasip olmayan limonlu ICE TEA(ya her markette bitmiş oluyor yada bazıları satmıyor)
aşkım içimi kolay olanlar var köpek öldüren dediğimiz cinslerden içersen onlar kötü baya ama gkepsşflglesşsşeş keyifli geliyor bana bıraksalar alkolik olabilirim
Vanilyalısı>>>
Şarap hiç denemedim ama sınavdan sonra en yakın arkadaşımla birlikte yeşillik bir alanda içmeyi hep denemek istemişimdir.
Önerebileceğin var mı hiç?
Vanilyalısı>>>
Şarap hiç denemedim ama sınavdan sonra en yakın arkadaşımla birlikte yeşillik bir alanda içmeyi hep denemek istemişimdir.
Önerebileceğin var mı hiç?
1. Kahve (soğuk-sıcak, şekerli-şekersiz, sütlü- sütsüz hepsi)
2. Çay
3. Soğuk içecek olarak: ev yapımı gül suyu ve reyhan şerbeti. (Çok fazla meyve suyu seven biri değilim. Yazın ferahlamak için bu ikisi çok iyi oluyor.)
2 numara demli şekersiz ÇAY Ekli dosyayı görüntüle 773
3 numara ilk deneyimimden sonra içmek nasip olmayan limonlu ICE TEA(ya her markette bitmiş oluyor yada bazıları satmıyor)