Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevdiğiniz Vokal Grubu

En Sevdiğin Vokal Grubunu Seç

• Red Velvet

Kullanılan: 4 14.3%
  • NMIXX

Kullanılan: 7 25.0%
  • Mamamoo

Kullanılan: 3 10.7%
  • Girls' Generation

Kullanılan: 5 17.9%
  • Sistar

Kullanılan: 1 3.6%
  • EXID

Kullanılan: 1 3.6%
  • GFRIEND

Kullanılan: 5 17.9%
  • SPICA

Kullanılan: 0 0.0%
  • Brown Eyed Girls

Kullanılan: 2 7.1%
  • Lovelyz

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Vokal ağırlıklı kız grupları arasından en sevdiğiniz hangisi?

• Alev
Reactions: ask

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Öncelikle anketteki gruplar çok iyi seçilmiş💓

Grup olarak Mamamoo en iyisi bence. + Nmixx. 2 grubun tüm üyeleri teknik açıdan iyiler,supported note açısından da

Vokal line olarak da SNSD demek istiyorum.

marin

Trainee
Tepki
637
Başlıkta sadece grup diye sorulunca koşa koşa DAY6 yazmaya gelmiştim aslında 😄 Erkek gruplarında DAY6, kız gruplarında ise NMIXX açık ara en sevdiklerim. Ben grupta çesitli ses renklerini duymayı seviyorum. NMIXX'te herkesin sesi kendine has ve ayrı ayrı çok hoşlar. O yüzden dinlemek büyük keyif veriyor. Ses uyumları da çok iyi aynı zamanda. Karaoke yaparken bile rastgele iki üyenin seslerini çok iyi harmonize ettiğini görebiliyorsunuz. Çok kaliteli bir vokal çizgileri var 🧡

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Başlıkta sadece grup diye sorulunca koşa koşa DAY6 yazmaya gelmiştim aslında 😄 Erkek gruplarında DAY6, kız gruplarında ise NMIXX açık ara en sevdiklerim. Ben grupta çesitli ses renklerini duymayı seviyorum. NMIXX'te herkesin sesi kendine has ve ayrı ayrı çok hoşlar. O yüzden dinlemek büyük keyif veriyor. Ses uyumları da çok iyi aynı zamanda. Karaoke yaparken bile rastgele iki üyenin seslerini çok iyi harmonize ettiğini görebiliyorsunuz. Çok kaliteli bir vokal çizgileri var 🧡
Kız grubu diye belirtseydim iyi olurdu ama erkek gruplarıyla ilgili anket açmayı düşünüyorum.