Ü
Üye silindi 189
eveeeettt yapmamin 936287283 yil surdugu bi etkinlikle merhaba. bu kadar uzun sure ayirip herkesi dahil etmeye calismama ragmen unuttugum kisiler oldugunu dusunuyorum lutfen kisisel algilamayin ve yorumlara yazin
simdi augustine bunu neye gore yaptin derseniz belli bir cevap veremem xbnxbxnx bazilarinizin verdigi vibea gore yaptim, bazilarina sarki sozlerini yakistirdim, bazilarina sevecegini dusundugum sarkilari verdim bazilarina da tam tersi hic sevmeyeceklerini dusundugum sarkilar verdim xvnzvxmzbxm bazilarina da yaa bu sarkiyi buna versem cok komik olur diye dusundugum icin o sarkiyi verdim xhznbxnxnx neyse belli olan bir iki sarki disinda kime niye o sarkiyi verdigimi soylemiycem o halde byeee gonderinin tadini cikartin
(USTTEKI DEGIL ALTTAKI SARKILAR SIZIN)
@mineonere🎃
@Prenses Ciklet
@BobaTea
@peterpan
@nevermindponi
@leavemealoneplss
@tospicyforyourheart
@ask
@Vankedisi🐈☢️
@forchrysalis
@Gülzssx🐢 ve @aslı
@kelebek
@bbequitedontcry
@CumberLay🔥
@Tubisss
@Hissiz Müziğim
@Arven
@andromeda
@hiçbirfandomamensupdeğilim
@Betty
@betul
@Betülliçe✨
@Bloom🔥
@fosforlucevriye
@Haney 🍯
@inx
@Havuçlu Tarçınlı Kek
@JkunTavşanDişleri
@panda
@Kaudupul
@ledzeppelin
@lilith_halşii
@Lili Beth
@Sweet Mimosa
@🍒Kerasus🍒
@Uranyum
simdi augustine bunu neye gore yaptin derseniz belli bir cevap veremem xbnxbxnx bazilarinizin verdigi vibea gore yaptim, bazilarina sarki sozlerini yakistirdim, bazilarina sevecegini dusundugum sarkilari verdim bazilarina da tam tersi hic sevmeyeceklerini dusundugum sarkilar verdim xvnzvxmzbxm bazilarina da yaa bu sarkiyi buna versem cok komik olur diye dusundugum icin o sarkiyi verdim xhznbxnxnx neyse belli olan bir iki sarki disinda kime niye o sarkiyi verdigimi soylemiycem o halde byeee gonderinin tadini cikartin
(USTTEKI DEGIL ALTTAKI SARKILAR SIZIN)
@mineonere🎃
@Prenses Ciklet
@BobaTea
@peterpan
@nevermindponi
@leavemealoneplss
@tospicyforyourheart
@ask
@Vankedisi🐈☢️
@forchrysalis
@Gülzssx🐢 ve @aslı