Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gaydir Dediğiniz İdol Var Mı

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Fanservis ten bağımsız olarak bence özel hayatında da karşı cinse ilgisi vardır dediğiniz idoller varmı sektörde o kadar insan var illa ki vardır aralarında ya da eşcinsel olduklarını fark edildiği an şirketler fişlerini çekiyormudur eskiden gay olduğu gerekçesiyle jyp den atıldığını söyleyen Çinli bir stajyer vardı

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Jimin bana biraz öyle geliyor belki de çok flörtöz gibi geldiği için de olabilir birde terazi burcu yani ama sanki her iki cinsiyetden de beğeni almak hoşuna gidiyor gibi hissediyorum ama hiç kendi ağzından ima gibi bir şeye ben denk gelmedim ideal tip sorularınada genelde kız olarak cevap veriyor 🤷

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Fanservis ten bağımsız olarak bence özel hayatında da karşı cinse ilgisi vardır dediğiniz idoller varmı sektörde o kadar insan var illa ki vardır aralarında ya da eşcinsel olduklarını fark edildiği an şirketler fişlerini çekiyormudur eskiden gay olduğu gerekçesiyle jyp den atıldığını söyleyen Çinli bir stajyer vardı
Gay degil de bisexual olduklarını dsuunduklerim var. Jimin gecenlerde (twda önüme dusuyor) hayatımla alakalı bazı seyler var ama size soyleyemem tarzı bir sey demisti o biseksüeldir diye dusunuyorum. Txt üyelerinin hepsi dümdüz hepsi net hetero bence. Felix ve Rosé biseksueldir diye dusunuyorum yurtdisinda buyuyen korelilerin cogu beni bir sorgulatıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gay degil de bisexual olduklarını dsuunduklerim var. Jimin gecenlerde (twda önüme dusuyor) hayatımla alakalı bazı seyler var ama size soyleyemem tarzı bir sey demisti o biseksüeldir diye dusunuyorum. Txt üyelerinin hepsi dümdüz hepsi net hetero bence. Felix ve Rosé biseksueldir diye dusunuyorum yurtdisinda buyuyen korelilerin cogu beni bir sorgulatıyor

Bu da jiminin dedigi sey

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
minseok fksldksd gay değil de bi olabilir gibi geliyo özellikle leo ile olan fotoğraflarından sonra böyle düsünmemek imkansız gibi dkslxjskd inbound5886676306003239371.jpg

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
F(x) Amber olabilir tarzından dolayı aklıma geldi tabi olmayadabilir. 🙄🙄
(Gay sanırım kadınlar içinde kullanılıyor internette öyle yazıyor bir yanlışlık olmasında. )
Amber'ın geçen bi haberi vardı eski erkek arkadışından bahsetmişti.
Lezbiyen değil kesin de belki biseksüeldir bilmiyorum

robloxpro

Trainee
Tepki
128
bana twice chaeyoung biseksüel vibe veriyor bir de bu Haziran(namı diğer pride ayı) başlangıcında mina ile olan postu baya dikkatimi çekmişti (aslında biraz michaengci tayfaya da uymuş olabilirim)

Tepki
297
Sehun u düşünüyordum ama o da değilim dedi... Gay olanlar kendini belli etmiyor aksine gay olmayanlar çok rahat olduğu için gay sanılabiliyor... Bence düşünüldüğü kadar çok gay yok sektörde çünkü erkekleri tr dekiler gibi olsa bile benliklerine yediremeyip kabul etmez çoğu vıbe ı alıyoreee :unsure:

delidensizkız

Trainee
Tepki
6
Bence hiç yok ama evlenmek için de sektör çok katı. İdol olmak çok zordur.

mektup

Trainee
Tepki
53
Jimin çok feminen bence dediğiniz gibi hem kız hem erkeklerden hoşlanıyor
Rose ve Suzy arkadaş bildiğimiz internetten kanıt diye aynı mekana gitmelerini paylaşmışlar ben de farklı fotoğrafları çıktı sandım
skz beni düşündürtüyor. Lee Know, Hyunjin, Felix özellikle, bazen de Han Jisung ve Changbin’de ama bu ikisi şakasına daha çok gibi