waldorfism
Trainee
- Tepki
- 368
Geçen sene başı bir konferansa katıldım. Bu konferansta diğer kişiler ile konferans sırasında kağıt ile birbirinize not gönderiyorsunuz iletişim için.
From:
To:
Şeklinde kağıt. Bunları da katılımcılar arası birbirine getirip götüren görevliler oluyor. Orada sarışın bir taş var. Ben de çocuk ile elim belki değer diye sürekli not yazıyorum veriyorum.
Bana bir mal cesareti geldi.
From:Me
To:You
Yaptım. You are so cute yazdım. Çocuğa verdim. Çocuk bana mal gibi baktı gitti tabi. Bir de gossip box diye bir şey var. Oraya işte millet hakkında bir şeyler yazıyorsun oradaki chair'ler , konferansı idare eden söz vern kişiler, de okuyor onu seansın bitmesine 10 dk kala falan eğlencesine.
Açtı okuyor chair
"Of şu sarışına eridim yaaaa"
Herkes ona döndü herkes kopuyor ama çok fena. Çocuk bana bir baktı kıpkırmızı oldu çocuk başını kaldıramıyor.Çocuktan kaçtım o gün tamamen.
Ve olay şu onu ben yazmamıştım.
Onu kim yazdıysa
How dare you. Onu ilk ben gördüm kocama nasıl yan gözle bakarsın?
Neyse uyucaktım şimdi aklıma geldi uyutmuyor. Acaba karşılaşacak mıyım?
Sizde de oldu mu bir anda aklınıza gelen kişiyle karşılaşmak
From:
To:
Şeklinde kağıt. Bunları da katılımcılar arası birbirine getirip götüren görevliler oluyor. Orada sarışın bir taş var. Ben de çocuk ile elim belki değer diye sürekli not yazıyorum veriyorum.
Bana bir mal cesareti geldi.
From:Me
To:You
Yaptım. You are so cute yazdım. Çocuğa verdim. Çocuk bana mal gibi baktı gitti tabi. Bir de gossip box diye bir şey var. Oraya işte millet hakkında bir şeyler yazıyorsun oradaki chair'ler , konferansı idare eden söz vern kişiler, de okuyor onu seansın bitmesine 10 dk kala falan eğlencesine.
Açtı okuyor chair
"Of şu sarışına eridim yaaaa"
Herkes ona döndü herkes kopuyor ama çok fena. Çocuk bana bir baktı kıpkırmızı oldu çocuk başını kaldıramıyor.Çocuktan kaçtım o gün tamamen.
Ve olay şu onu ben yazmamıştım.
Onu kim yazdıysa
How dare you. Onu ilk ben gördüm kocama nasıl yan gözle bakarsın?
Neyse uyucaktım şimdi aklıma geldi uyutmuyor. Acaba karşılaşacak mıyım?
Sizde de oldu mu bir anda aklınıza gelen kişiyle karşılaşmak
Son düzenleme: