Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gerçekten Aşık Oldunuz Mu? Aşkı Nasıl Tanımlarsınız

Ü

Üye silindi 117

Sizce aşk nedir? Sevgi nedir?

-Bence aşk diye bir şey yok. Vücudun kendini kandırması :rolleyes:

a%C5%9Fk-nedir-odun-ve-ate%C5%9F.jpg
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

Oldum, evet. Ve bence birine âşıksan nedeni olmamalı. Yüzünü seviyorsan değişebilir mesela. Aslında karakter de bence aşkta bir sebep değil. Karakter de tıpkı vücut ve yüz gibi değişebilir. Bu yüzden o kişiyi sadece o olduğu için sevmektir bence. Tabii karakteri kötüyse de uzak durun dlwjdkje âşık olmak elinizde olmasa da o kişiyi hayatınıza alıp almamak sizin elinizde. Bir gün karakteri değişse ve sevmeye devam etseniz dahi size iyi gelmiyorsa da hayatınızdan çıkarmak yine elinizde.
bu mentale ulaşmak için napmam gerekiyo
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

Duygusal arkadaşlığı attığınızda tamamen hormonların yönettiği bir süreç.İşte o arkadaşlık o ruh eşliği bulununca gerçekten de şiirler yazdaracak şeyler yaşayanlar var.Ben henüz aşık olmadım ama gerçekten ruh eşi kavramına inanıyorum.
 

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,846
Puan
51
Ben sanırım lise birde olmuştum aşık o zaman sevgili omuştuk üniversite bire kadar hiç ayrılmamıştık ama sonra hayat bizi sonsuza dek ayırdı. Onsuz yaşayamam gibi geliyordu bana. Dünyanın en kibar en tatlı insanıydı bana göre yaratılmıştı sanki. Hep benim yüzümden öldü gibi geliyordu birazda o yüzdendi sanırım keşke bu kadar kibar olmasaydı da keşke o gece özür dilemeye gelmeseydi. Hiç bırakmadım onu sevmeyi belki hayatıma bir gün yeni biri girer ama onu hep çok seveceğim canım kıvancım
 

Uaua

Trainee
Katılım
3 Tem 2023
Mesajlar
88
Tepki
218
Puan
11
Bu soruya cevap verecek son kişi bile değilim yaaa. Çocukluk aşkım bile yok desem🙃 ya da ünlü crush falan. Bomboş geldim bomboş gidicem gibi geliyor. İnsanların bahsettiği o anlık hissi falan da yaşamadım. Nasıl anlatsam ki? Hiç açıklamaya çalışmamıştım smkckkcfl. Karşımdaki sadece karşımda işte o kadar. Arkadaşça bir sevginin ötesine hiç varmadı belki hayranlık ama o kadar. Ortaokuldayken kendimi sanki başıma gelmesi gereken bişeymiş gibi düşündüğümden zorluyordum hatta ama yine hiçbişi olmadı. Liseden mezun oldum yok 0. Belki ilerde doğru zman ve kişi ile olur ne diyim.
Aşkı tanımlayacak olursammm hmmm aşk tamamen o iki kişidir ya. Hatta tek faktör iki kişinin karakterinin uyumu bile derim. İdeal tıp, çekim falan Faso fiso gibi geliyor bana.


Ve hayır oğlak değilim, inanmayacaksınız belki ama balık burcuyum.
 

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
846
Tepki
2,511
Puan
75
Hoşlantı bile mi??? aşk değil ama hoşlantı herkeste olan bir şey diye düşünüyordum ben. İllaki hayatının bir döneminde birine karşı bir şeyler hissetmişsindir.diye düşünüyordum ama demek ki hoşlanmayan da varmış😭
Ay bilmiyorum kısa süreli - anlık olmuştur ama günlerce birini düşünme falan hiç 😂
 
Üst