Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Grupları Başarılı Ve Başarısız Yapan O Özellikler

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Skandal dediğimiz Wonwoo'nın geçmişteki SNSD söylemleri, Woozi'nin anime olayı ile Mingyu'nun zorbalık ve resim olayları. Bir de Joshua'nın manitası. Mingy'nun olayları geçen sene gündeme geldi, Woozi ve Joshua da bu sene. Skandal haberi olarak da aslında çok haberleri yapılmıyor. Medya Seventeen hakkında haber yapsa bile tepki çok gösterilmiyor çünkü fandom kitlesi bu noktaya aşırı takılmıyor, halk da çok dikkat etmiyor. Başarı haberleri de aslında yok sayılıyordu. Sene başı Japonya'da bir stadyumda fan meeting yaptılar ve bütün stadyum sold out olduğu hâlde medya sallamadı. Kore medyası çok ilgili değil. Japon medyasında daha çok haberleri çıkıyor. Bu albüm satışları gelmese daha da haberleri olmazdı. İlk haftasında bir milyon satan ikinci grup olarak BTS'ten sonra yer aldıkları hâlde 2020 yılında medya pek üstünde durmuyordu. Medya debutlarından beri gruba çok dikkat etmiyor.
skandallar zaten sacma hani skandal denilecek bi olay da yok aslinda zaten. bi haber yapilmamalarinin bir nedeni de sirket olabilir. bilmiyorum diger sitketler gruplarini pushlar biraz da seventeen icin bu durum soz konusu degil sanirim

Nedesemkii

Trainee
Tepki
9
Seventeen : Kariyerlerinin başından beri şarkılarının tamamını kendileri yapan, koreografilerinden cr alan, kimi zaman mv düzenleyecek kadar ileri giden, hâlâ dans dersleri ve vokal derslerine devam eden çok çalışkan, her şeye kendileri yetişmeye çalışan bir grup Seventeen. Going Seventeen ile kahkaha tuhanı estiren, birbirlerinin her işini destekleyen samimi bir grup. Grubu başarısız yapar mı bilmem ama bir Carat olarak bazen "aşırı" davrandıkları anlar olduğunu düşünüyorum. Küçük sayılabilecek bir şirketten sektöre atıldıkları için debut zamanları varyete yetenekleri ile gündeme gelip hayran topluyorlardı, bazen varyete yaparken bu kaygıydan dolayı fazlaya kaçtıkları anlar olduğunu düşünüyorum. Bir de çok heyecanlandıklarında bana normal gelen ama başkalarının tuhaf görebileceği bazı söylemleri olabiliyor.

G-IDLE : Grup olarak bugün Mama sahnesinin en iyi kadın sanatçılarıydılar. Vokalleri, rapleri çok iyi. Grupça şarkı yapımında da yer aldıklarını biliyorum ama bazen çok cringe davrandıklarını düşünüyorum.

SHINee : Eksiksiz, mükemmel bir beş kişilik grup. Bir grubun şarkıları bu kadar mı iyi olur? Minho ve Taemin, AKTİF OLUN.
SHINee konusuna katılıyorum dörtdörtlük grup olarak kariyer yönetimleride çok iyi sadece Onew konusunda bazen üzülüyorum o sesle çok iyi solo kariyer yapabilirdi ama hep aksilikler oldu

Jaesexual

Trainee
Tepki
286
NCT'nin üzülerek söylüyorum ama çok üyeli olması. Taeyong, Jaehyun, Mark, Ten ve Doyoung olarak çıkış yapsalardı kesinlikle çok çok daha popüler olurlardı. Zaten sm de alt gruplarda bu üyeleri çok fazla öne atıyor. NCT'de ki üyelerin hepsi çok yetenekli, dans konusunda da çok uyumlular ve en önemlisi yüzleri dehşet ama parlamıyorlar. SM'in rezil yönetim şekli ve çocuklara hak ettikleri şansın verilmemesinin de büyük bir etkisi var.

Onun dışında bi tık alakasız ama revel hakkında bi hissimi yazmak istiyorum. 2014 çıkışlı oldukları halde hala eskimedi yüzleri bence. Hala o taze havayı veriyorlar. Bilmiyorum yeni konseptlerle döndükleri için mi yoksa doğru ayarda cb yaptıkları için mi ama asla dokuz yıllık bi kpop grubu havası vermiyorlar

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
NCT'nin üzülerek söylüyorum ama çok üyeli olması. Taeyong, Jaehyun, Mark, Ten ve Doyoung olarak çıkış yapsalardı kesinlikle çok çok daha popüler olurlardı. Zaten sm de alt gruplarda bu üyeleri çok fazla öne atıyor. NCT'de ki üyelerin hepsi çok yetenekli, dans konusunda da çok uyumlular ve en önemlisi yüzleri dehşet ama parlamıyorlar. SM'in rezil yönetim şekli ve çocuklara hak ettikleri şansın verilmemesinin de büyük bir etkisi var.

Onun dışında bi tık alakasız ama revel hakkında bi hissimi yazmak istiyorum. 2014 çıkışlı oldukları halde hala eskimedi yüzleri bence. Hala o taze havayı veriyorlar. Bilmiyorum yeni konseptlerle döndükleri için mi yoksa doğru ayarda cb yaptıkları için mi ama asla dokuz yıllık bi kpop grubu havası vermiyorlar
Doyoung Taeyong Mark Ten olarak çıkış yapsalardı uçuyorlardı şuan grup olarak