Seventeen : Kariyerlerinin başından beri şarkılarının tamamını kendileri yapan, koreografilerinden cr alan, kimi zaman mv düzenleyecek kadar ileri giden, hâlâ dans dersleri ve vokal derslerine devam eden çok çalışkan, her şeye kendileri yetişmeye çalışan bir grup Seventeen. Going Seventeen ile kahkaha tuhanı estiren, birbirlerinin her işini destekleyen samimi bir grup. Grubu başarısız yapar mı bilmem ama bir Carat olarak bazen "aşırı" davrandıkları anlar olduğunu düşünüyorum. Küçük sayılabilecek bir şirketten sektöre atıldıkları için debut zamanları varyete yetenekleri ile gündeme gelip hayran topluyorlardı, bazen varyete yaparken bu kaygıydan dolayı fazlaya kaçtıkları anlar olduğunu düşünüyorum. Bir de çok heyecanlandıklarında bana normal gelen ama başkalarının tuhaf görebileceği bazı söylemleri olabiliyor.
G-IDLE : Grup olarak bugün Mama sahnesinin en iyi kadın sanatçılarıydılar. Vokalleri, rapleri çok iyi. Grupça şarkı yapımında da yer aldıklarını biliyorum ama bazen çok cringe davrandıklarını düşünüyorum.
SHINee : Eksiksiz, mükemmel bir beş kişilik grup. Bir grubun şarkıları bu kadar mı iyi olur? Minho ve Taemin, AKTİF OLUN.