Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hak Ettiği Değeri Almadığını Düşündüğünüz Idoller?

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Nmixx grupça, Gfriend grupça vokal ve dans ikiside bu grupta fazlasıyla var ama artık şirket mi yoksa hayranlar mı bilemiycem bir türlü tırmanamadılar zirveye. (GFRİEND'E YAZIK OLDU🙄🙄)
Nmixx üyeleri yetenekli ama bence grupta center eksikliği + sirkwtin kötü şarkılar vermesi var

Ü

Üye silindi 187

nmixx,dreamcather,astro,pentagon artık abartılmalı ya çıldırmak üzereyim cidden.pentagon'un kapı gibi shine hiti var ama gram popülerlikleri artmadı cube yüzünden,astro da eunwoo var grup yine ana akım olamıyor,hadi nmixx'in şarkıları kötüydü dreamcather da daha rock odaklı şarkılar yapıyor onları yine anlayabiliyorum ama astro ve pentagon baya halk dostu şarkılar yaptı kaç kere.Koreliler erkek grupları fresh konsept yapmıyor diyor ama yapılınca da dinlemiyor.

xena

Trainee
Tepki
37
butun cevaplari okumadigim icin yazilmis olabilir ama ben bibi, leebada, kwon eunbi, purple kiss, yuju, wjsn seola, dreamcatcher siyeon, stayc sieun ve yoon, loona hyunjin ve kim lip diyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Astro hwkkinda pek bilgim yok ama eunwooyu sabaha kadar abartabilirim..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ya everglow bir ara aşırı populerdi 2020 zamanları falan 4.jen diyince gidle eg itzy derlerdi direkt noldu bu kızlara ya
everglow'dan yiren uygur turku zulmunu desteklediginden beri everglow'un gozumde yeri yok. netizen turkey yazmamis ama korezinde haberi buldum. bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Nct moon taeil, ten, renjun, chenle, hendery, johnny, biraz da jaehyun (nct bazında bakıldığında jaehyuna değer veriliyor ama genele baktığımda jaehyun başka bir şirkette ya da başka bir grupta olsaydı çok daha fazla değer görürdü bence)