Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hak Ettiğinden Fazla Değer Alan Gruplar

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Nerede kaos yapılacak konu başlıkları var sende yanlış anlama ablacım lise sınavların cart curt yok mu senin (kendimden sonra okulla ilgili şeyleri takip etmediğim için bilmiyorum yüzüme vurmayın hemen)
Lgs daha yeni bitti

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Niye bu kizin ustune bu kadar geliyorsunuz ya o da kafa dagitmaya calisiyordur eminim
Lgs kötü geçince iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum zaten 9 oluyorum bari yaz tatilin güzel geçsin

• Beğen
Reactions: ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Lgs kötü geçince iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum zaten 9 oluyorum bari yaz tatilin güzel geçsin
Evet bence de bir suru aktivite falan yap kendini bos birakma😭 ne bileyim anime izle kitap oku dil ogren evde yapabilecegin seyler bir de umarim lisen guzel gecer ben hic iyi insanlarla tanismadim ve zehir gibiydi birkac sene
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne mi gelmişim ? Elbette kafa dağıtmak isteyebilir ama bu sitede yalnızca kpop konuşulmuyor ki ilişkiler hakkında hayat tecrübelerimiz hakkında yaşına uygun gelmediği için şakayla karışık tepki verdim
Genel olarak soyledim surekli cok kucuksun diye cevap veriliyor kıza diye

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Bak farkında olmadan kırdıysam kusura bakma ne istersen onu yap kimsenin sana karışma gibi bir durumu olamaz sadece bildiğim kadarıyla bu sitedekilerin yaşları lise son-üni ve üstü yaşlarındaki insanlar o yüzden söyledim
25 yaşındaki ben bu sitede ne aradığımı sorguladım jfndjkg

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Ya aslında bu konu çok yoruma açık bir konu bana göre hak ettiğinden daha fazla değer alıyordur sana göre gayet yeterli. Örneğin eskiden bir grubun neden bu kadar popüler olduğunu algılayamıyordum daha sonra şarkıları ve içeriklerine biraz daha göz atınca popüleritelerini hak ettiklerini düşünmeye başladım. Şimdi A grubu derim yarın fikrim değişebilir kdnfkf

Ben böyle bir şey okumadım, iyi günler

24 oldum bende beraber sorgulayalım o zaman 🥲
Ayy şükür varmış bizden jnfdjf

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ya aslında bu konu çok yoruma açık bir konu bana göre hak ettiğinden daha fazla değer alıyordur sana göre gayet yeterli. Örneğin eskiden bir grubun neden bu kadar popüler olduğunu algılayamıyordum daha sonra şarkıları ve içeriklerine biraz daha göz atınca popüleritelerini hak ettiklerini düşünmeye başladım. Şimdi A grubu derim yarın fikrim değişebilir kdnfkf

Ben böyle bir şey okumadım, iyi günler

Ayy şükür varmış bizden jnfdjf
Gül diye👉🏻👈🏻BDKAHEJWH