Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hak Ettiğinden Fazla Değer Alan Gruplar

Ü

Üye silindi 181

saygıdan bahsedip kullandığın üslup?? şakayla karışık bir şeyler yazmış niye her şeyi büyütmeye meyillisiniz bu kadar ya
Kime göre şaka, neye göre şaka alttan alttan laf sokuyorsunuz kendinizce birde yasımız büyük diye tripleregiriyorsunuz? Büyütülmesini istemiyorsa başta oynadığı rolün hakkını versin. Burada birbirinize iki çift güzel laf söylüyorsunuz diye kanka mi oldunuz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sinsi tavrım ne olmuş çok merak ediyorum ya da bu yazdıgımda nerede ağalık taslamışım ? Düzgünce konuşmak istiyorsan önce aq demeden küfür etmeden konuşmaya çalış
Hadi ya öyle miymiş kurban mı oldun şimdi. Bu forumda sen dahil herkes aynı haltı yiyor. Birde sitede sevmediğiniz burda sevdiğiniz diye başlık acmissiniz :) görüyoruz yorumlarınızi da.

Ü

Üye silindi 25

Kime göre şaka, neye göre şaka alttan alttan laf sokuyorsunuz kendinizce birde yasımız büyük diye tripleregiriyorsunuz? Büyütülmesini istemiyorsa başta oynadığı rolün hakkını versin. Burada birbirinize iki çift güzel laf söylüyorsunuz diye kanka mi oldunuz
ha tamam anlaşıldı niye bu kadar alındığın ŞLKDFŞSKŞFSKŞ kimse yaşınızdan dolayı size laf sokmuyor. forumda genel olarak her tarz konu konuştuğumuz için tatlı bi şekilde uygun olmayabileceğini söylemiş aslı da zaten senin verdiğin tepkinin çeyreğini vermemiş burda olay yaratmaya çalışma yani. kanka olmadık evlendik

Ü

Üye silindi 181

ha tamam anlaşıldı niye bu kadar alındığın ŞLKDFŞSKŞFSKŞ kimse yaşınızdan dolayı size laf sokmuyor. forumda genel olarak her tarz konu konuştuğumuz için tatlı bi şekilde uygun olmayabileceğini söylemiş aslı da zaten senin verdiğin tepkinin çeyreğini vermemiş burda olay yaratmaya çalışma yani. kanka olmadık evlendik
Neye alinmisim söyle hele?
İşinize gelince her tarz konu sevdiğin biri hakkında bir şey deyince saldırı modu yani. Sende iki yüzlüsun demekki. Aynn samimiyetsiz evlilik :)
Zorbalar

Ü

Üye silindi 25

Neye alinmisim söyle hele?
İşinize gelince her tarz konu sevdiğin biri hakkında bir şey deyince saldırı modu yani. Sende iki yüzlüsun demekki. Aynn samimiyetsiz evlilik :)
canım benimm sana saldırmıyorum konu bittikten sonra gelip sert bi üslupla olay çıkarmaya çalışıyosun bunu hoş bulmadığım için tepki gösteriyorum

Ü

Üye silindi 181

canım benimm sana saldırmıyorum konu bittikten sonra gelip sert bi üslupla olay çıkarmaya çalışıyosun bunu hoş bulmadığım için tepki gösteriyorum
Neyin randomunu atıyorsun bana o zaman?
Olqy çıkarmaya çalıştığım yok. Arkadaş başında bahsi geçen kullanıcıya laf soktuğunu düşündü kendince sonra şaka yaptım dedi?
Psikolojik olarak nasıl etkilendi sence karşı taraf.
Konuyu kapattı diye etkilenmedi mi yani? Birde empati yapabiliyoruz moduna giriyorsunuz ya aşırı komiksiniz.

Ü

Üye silindi 25

Neyin randomunu atıyorsun bana o zaman?
Olqy çıkarmaya çalıştığım yok. Arkadaş başında bahsi geçen kullanıcıya laf soktuğunu düşündü kendince sonra şaka yaptım dedi?
Psikolojik olarak nasıl etkilendi sence karşı taraf.
Konuyu kapattı diye etkilenmedi mi yani? Birde empati yapabiliyoruz moduna giriyorsunuz ya aşırı komiksiniz.
ciddiye alınmak istiyosan kendini nasıl ifade edeceğine dikkat et

Ü

Üye silindi 181

Sana samimiyet borcum olmadığı halde açıklamaya yapıyorum ayrıca kiminle tartışıp geri birbirimize güzel şeyler söylememiz seni niye alakadar ediyor ? Bir konu hakkında tartışıyorsak bu tartışmayı neden bir diğer konuda da uzatalım ki ? Bu mu sinsilik ?

Ayrıca bunu buraya atmayacaktım, kusura bakma dedikten sonra dayanamayıp aslı'ya yazdım farklı bir konu başlığı açmış mesela oraya da fikrimi yazdım ne yapalım kanlı bıcaklı mı olalım istiyorsunuz anlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 2429
Hahahahahyt bak bunu yazdın üzülmedi şimdi demi? Sizin samimi olmaniz beni ilgilendirmiyor sadece o modlara girmeniz bana komik geliyor.
Samimi olduğunuzu düşünüyorsunuz ama şaka altında lafta sokuyorsunuz ne kadar mükemmel. Saygı bekliyorsan önce saygılı ol

ciddiye alınmak istiyosan kendini nasıl ifade edeceğine dikkat et
Ciddiye alınmakla ne alakası var karşı tarafın psikojisinden bahsetmişim bana sldedigin şeye bak. Empati yoksunluğunu kabul ediyorsun yani? Samimi evli çift rolleri mi bunlar?

Ü

Üye silindi 181

Avukatı mısın ? Eğer bir sorunu varsa aslı gelip bana da yazabilir. Senin gibi düşüncelerini hakaret ve küfür etmeden dile getiremeyen birinden zaten saygı beklemem, ayrıca saygı beklenilmez hakedilir bunu öğren önce
Bugün aslıya yapan yarın diğer kullanıcılara da yapar ve evet avukatiyim @bequiedontcry senin yerine cevap verirken de bunu sorgulasan keşke.senden saygı beklediğim yok empati yoksunu birinden özellikle yok. Mağdur edebiyatı yapma burada güzel siyiriyorsun. Burada çoğu kişinin benle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ama gruplasmanizin dışına çıkmak istemiyor gibiler :) neyse yasin ilerlemiş ama empati eksik kalmış sende.

Ü

Üye silindi 25

Bugün aslıya yapan yarın diğer kullanıcılara da yapar ve evet avukatiyim @bequiedontcry senin yerine cevap verirken de bunu sorgulasan keşke.senden saygı beklediğim yok empati yoksunu birinden özellikle yok. Mağdur edebiyatı yapma burada güzel siyiriyorsun. Burada çoğu kişinin benle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ama gruplasmanizin dışına çıkmak istemiyor gibiler :) neyse yasin ilerlemiş ama empati eksik kalmış sende.
benim konuya girme sebebim genel olarak forumda olan saygılı ortamın bozulmasını istemediğim için. ters şekilde küfür ederek bir şeyler yazdığın için tepkinin gereksiz agresif olduğunu belirtmek istedim. kiminle tartıştığının önemi yok karşında callmeswarley olmasa yine aynı şeyleri söylerdim

Ü

Üye silindi 181

benim konuya girme sebebim genel olarak forumda olan saygılı ortamın bozulmasını istemediğim için. ters şekilde küfür ederek bir şeyler yazdığın için tepkinin gereksiz agresif olduğunu belirtmek istedim. kiminle tartıştığının önemi yok karşında callmeswarley olmasa yine aynı şeyleri söylerdim
İyi bakalım öyle olsun. Ama emin ol gereksiz bir agresiflik değil. Senin için nötrüm bu arada.

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Ben bu sitedeki kişilerin yaşlarının böyle olmayacağını düşünerek buraya girmiştim.Hesabımı silerim böyle giderse.

Ü

Üye silindi 181

Beni hayatında 1 kere bile görmemiş yalnızca yorumlarımdan haraketle ciddi ciddi karakter analizi yapan birine fazla bile cevap vermişim benimle zıt görüşte insanlarda olabilir üslubunca söylediği müddetçe hiç bir zaman sorun etmem, insanlara şakayla karışık yaklaştığımı buradakiler hep bilir sende buldun ezecek birini ezmeye çalışıyorsun bana mağdur edebiyatı yapma diyip burada drama queenlik yapan sensin
Neyin drama queenligi diyorsun iki noktalama işaretine duydun diye saygili mi oldun?
Kime göre şaka neye göre şaka? Şurada tarot falı karakter analizi açılsa inanacağın konuda karakter analizi yapmam mı sorun oluyor?
Kimi eziyor muşum ben?

Ü

Üye silindi 181

Ne zaman saygısız olduk ?
Noktalama işareti kullanan herkes saygılı oluveriyor bu sitede. Başında empati yapmayıp şimdi yapmayın bari. Taraf değiştirip durunca yorulmuyor musunuz?

Ciddi ciddi karakter analizi yapan sensin yorumlarımla, tarot analizi olsun burç yorumu veya herhangi bir şeyde yorum atın denildiğinde atıyorum çünkü ciddiye almıyorum ki ben ? Hoşuma gittiği için okuyorum keyfim ve kahyası da böyle istiyor bu da mı dert ?
Benimde keyfim ve kahyamin seni eleştiresi var saygılı ağa. Konuyu saptırma bu arada. Eğer imajın sarsilmasin istiyorsan gerçek seni göster. Başında şaka adı altında laflar edipte sonra saygı saygı deyip durma.