Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hak Ettiğinden Fazla Değer Alan Gruplar

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Ya aslında bu konu çok yoruma açık bir konu bana göre hak ettiğinden daha fazla değer alıyordur sana göre gayet yeterli. Örneğin eskiden bir grubun neden bu kadar popüler olduğunu algılayamıyordum daha sonra şarkıları ve içeriklerine biraz daha göz atınca popüleritelerini hak ettiklerini düşünmeye başladım. Şimdi A grubu derim yarın fikrim değişebilir kdnfkf
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben böyle bir şey okumadım, iyi günler

Ayy şükür varmış bizden jnfdjf
23'üm ben de arkadaşlar yalnız değilsiniz

Ü

Üye silindi 181

hani duyarlıydın :D ben zorbalığa da uğradım zorbalığa uğrayanlara destek de verdim zorbalara da karşı çıktım aşırı kıl davranıyorsun

kim kaçıyor KWĞEKFWĞEKFĞWEKPFWĞEPKFĞWEKFPĞK
Aynn çıkmışmis eğer zorbalığa ugrasaydin insanların bir kelimesinin hile seni ne kadar etkileyeceğini bilirdin. Burada sahte senaryo yazma komik oluyor. Duyarlı olmayanlara neyin duyarini göstereyim?

Ü

Üye silindi 181

dostum yüzünü ismini cismini bilmediğin elemanlar için bu kadar sinir olma. sırf trollüğüne bile yapıp yapmadığını bilemezsin.
kendini kedişlere bakarak sakinleştir.
Best Friends Cats GIF
Șaka altında laf sokmak sana trol mu geliyor

Ü

Üye silindi 181

azcık insanlığın varsa bak azıcık gidip benim aslıya yazdığım yorumlara bak bir git bak ya aslı sende konuşsana aileyi birbirine katıp wpde çiçekle fotoğraf çekip dua eden arkabalar gibi davranma
Aynn en başında yazsaydın ya keşke.

bu sitedeki tek zorba sensin
Noktalama işareti kullanmıyorum diye mi yada gerçek yüzünüzü döküyorum diye mi?

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
azcık insanlığın varsa bak azıcık gidip benim aslıya yazdığım yorumlara bak bir git bak ya aslı sende konuşsana aileyi birbirine katıp wpde çiçekle fotoğraf çekip dua eden arkabalar gibi davranma
Ben zaten yazmıştım ama bir kaç kişi daha gelince olay karıştı yazamadım

Ü

Üye silindi 181

niye en başında yazayim iddia ettiğin bir şey varsa kanıtlarının olması gerekir sen boş atıp boş oynuyorsun gerçek yüzüm neymiş bana anlatırsan sevinicem

neyse sen git rockete çok takılma
Kıza şaka adı altında laf soktuğu zaman diyorum hani. Sonradan açılan başlığa olaylar karışınca sizde iyi cümleler sarfedince değil yani. Ayrıca bunun olması bile alttan alttan sinsiliktir