Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Han Hyo Joo'nun Ajansı, Vergi Kaçırma Iddialarını Reddediyor

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,367
Puan
211
Han Hyo Joo’s Agency Denies Allegations Of Tax Evasion


Han Hyo Joo'nun ajansı, vergi denetimi ile ilgili raporlara yanıt verdi.

Daha önce, Aju News, Seul Bölgesel Vergi Dairesi'nin Han Hyo Joo'ya karşı düzensiz vergi denetimi başlattığını bildirmişti. Vergilerin yanlış beyan edilmesi nedeniyle yaklaşık 60 ila 70 milyon won (yaklaşık 47.000 ila 55.000 dolar) arasında ek bir ücret kesildiği belirtilmişti.

13 Haziran'da, BH Entertainment kaynaklarından biri, "Han Hyo Joo'ya düzenli bir vergi denetimi yapıldı ve özel bir vergi denetimi değil. Önemli sorunlar, ihmal veya vergi kaçırma şüphelerine yol açacak herhangi bir yön bulunmamaktadır." dedi.

Devam ederek, "Ancak, soruşturma sürecinde, vergilendirilecek unsurların yorumlanmasında farklılıklar, muhasebe hatalarına yol açmıştır. Tanınan maliyetlerin bir kısmı ek ücret ödenmesine neden olmuştur." ifadesini kullandılar.

Ayrıca, "Ajans ve Han Hyo Joo bugüne kadar vergileri düzenli olarak ödemiştir. Özellikle Han Hyo Joo, 2011 yılında Ulusal Vergi Dairesi elçisi olarak görev yapmış ve 2014 yılında örnek bir mükellef olarak başkan tarafından takdirname almaya layık görülerek vergilerini düzenli olarak ödemiştir. Vergilerle ilgili hiç hoş olmayan bir olay yaşanmamıştır." şeklinde konuştular.

Son olarak, "Han Hyo Joo ve ajansımızın oyuncuları, ileride de ilkesel olarak vergileri düzenli olarak ödemeye devam edecekler." diye eklediler.

Şu anda Han Hyo Joo, Disney+ dizisi "Moving"de başrol oynamaya hazırlanıyor.
 
Üst