Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hangi Fan Grubunu Yeryüzünden Silerdiniz?

bir fandom'ı yok et

• Kullanılan toplam oy
    64
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Öncelikle ben kimin neye oy verdiğini görmek için oy verdim .
Stay:2021 başında 4 5 ay stay olmuştum fandoma o ara o kadar toxic girdi ki sürekli grup içi ship kavgası yapılıyordu şimdi nasıl bilmiyorum (yol yakınken vazgeçtim .)
Blink:Şu solo Stan savaşı yüzünden cok soğudum gruptan sürekli bı tartışma bı olay
Army: son 1 yıldır bi sorunum olmadı hiç biriyle ama 2 3 yıl önce fandoma girmeme sebebim olmuşlardı sürekli rekor kırma peşindeydiler Stream kasmayanı da fandomdan afaroz ediyorlardı Kendi kendilerine

aurora

Trainee
Tepki
-415
Straykids gene 1. kinglerim benim
Skz 스트레이키즈 GIF by Stray Kids

aurora

Trainee
Tepki
-415
Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
And içmiş herhalde dünyadaki yaşayan her canlıyı birbirine düşürecek herhalde @bbequitedontcry.Ne o Allah seni cenneten mi kovdu böyle bir başlık açılır mı zalim kadın 😈 hshshxhdbshsbxhs
şu forumda kaosun olmadığı, çiçeğin böceğin olduğu günler nefes alamıyorum anlasanıza nefes alamıyorum.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Benim dünki bok stay arkadasim vardi stray kidsin rapleri one cikiyor diye rap grubu demistim (bu arada sarkilarini dinliyordum wo*jin ayrildigindan beri baska bir stay arkadasim sayesinde) kız aklında benimle dalga gecmisti💀💀💀💀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...