Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hangi Fan Grubunu Yeryüzünden Silerdiniz?

bir fandom'ı yok et

• Kullanılan toplam oy
    64
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
dün çıkardığım 18 sayfalık kaoslu başlıktan sonra hiç utanmadan bi de bu versiyonunu açıyorum ŞKLGŞDFKGŞDKFŞSDFKSŞ
birilerini yok etme işi çok hoşuma gitti..
Ekli dosyayı görüntüle 7526
3 oy hakkınız var.
benim cevaplar belli en çok anlaşmazlık yaşadığım armyler, stayler(hehe), once'lar( dün bpyi yok etmede oy vermişsiinz o yüzden sizi yok ediyorum. benim kindarlık:mad::mad:)
Nedir sendeki bu kaos merakı 🤣🤣🤣 Neyse arada iyi oluyor böyle kaos ortamları. Okuması zevkli oluyor ama bazen IQ'm 10-20 puan birden düşüyor bunları okuyunca 😬🤣 Siz devam edin, ben ancak okumaya yetişirim 😜

aurora

Trainee
Tepki
-415
Merak etme askm aynı senin gibiler hatta daha kötüler 😔💗
Benim gibilerse sorun yok
stray kids GIF by Spotify Japan

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sen nerde duruyorsun bu tabloda merak ettim 🤔
Maalesef gariban bir türküm

minasyy

Trainee
Tepki
312
Ben direkt secemem aralarından ama smin çoğu grubunun fandomunu sevmiyorum grupları promo almadığı için surekli aespaya saldirmalari sinirimi bozuyor özellikle aespanin ilk yılında çok fazla yapiyorlardi😶

Ü

Üye silindi 424

bence çoğunlukla kullanıcılarda tabii ki bir merkez var aşırı kaos olmaması için ama gerçekten aykırı-uçarı yorumlar yapıldığında direkt tepkisini alıyor o yorumları yapan kişi sonra yavaş yavaş tüyüyor
Ya da banlanıyor.

aurora

Trainee
Tepki
-415
Yav kardeş normalde müdahale etmeyecektim, cips eşliğinde kaosu okuyordum ama adamlarla asker arkadaşıymışsın gibi emin emin sürekli konuşunca bir el atayım dedim. Sen en fazla ekrandan görüyorsun bu insanları. Hani aynı menemene ekmek banmışsınız gibi konuşmasan mı? Ben BTS hastasıyım buradakiler biliyor ama kişiliklerini överken ekrandan ve eylemlerinden çıkardığım kadarıyla diye paragraf açtığım çok oldu. Bu devirde babana bile koşulsuz güvenmeyeceksin he. Ne demiş Sigmund Freud "Sana gtünü dönenin gtünü avuçla", koskoca filozof bile backstabber sözler söylüyor. Sev ama koşulsuz güvenme.
Ben güveniyorum çünkü bana o güveni verıyolar başka bir stay olsaydı o da derdı güvendiğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...