Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hangi Fan Grubunu Yeryüzünden Silerdiniz?

bir fandom'ı yok et

• Kullanılan toplam oy
    64
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aurora

Trainee
Tepki
-415
Bu dediğin çok sinirimi bozdu. Erkek çocuklarında yaygınmışmış. Eee o zaman hiç eleştirmeden geçelim. Öyle şey mi olur yanlışsa yanlış diyeceksin o kadar. 13 yaşında ırkçı sözler yazanı baban gibi savunup aynı yaş civarında çıkış yapanı herhangi bir skandalı olmadıği halde linçlemen, leeseoyu da ağlama şekli yüzünden eleştirmen tamamen iki yüzlülük
Söyledim zaten yanlış bir şey olduğunu ne kadar diyim

Ü

Üye silindi 189

Yok benim değil sizin başlarınız sonuçta burda stay olmamasını sağlayan sizlersiniz
hee aynen ask hepimiz toplandik stay gordugumuzu firin kuregiyle, islak sopayla kovaliyoruz. forumda bigbang fanlari da dahil her turlu kpop fani var kimse kimseye bir sey demiyor. hicbir fandomda olmayan ben bile varim hani. seni kalkip kimse kovmaya calismadiysa diger stayleri de kimse kovmaya calismaz. her seyde bu kadar magdur edebiyati yapmayin. kimsenin o kadar umrunda degilsiniz. siz yaz dizisindeki zengin cocugun ailesinin arkadaslarinin nefret ettigi fakir basrol degilsiniz birakin bu feriha ayaklarini

aurora

Trainee
Tepki
-415
Niyeyse erkekler yapınca her şey erkek o yapar oluyor onun yaşındaki kızlar niye böyle yapmıyor birtek erkeklere mi serbest hata yapmak? Wony nerdeyse onun yaşında çıkış yaptı bir kez skandal çıkardı mı? Erkek her şeyi yapsın; ya pişman olmuşş, erkek çocuğuymuş o yapar. Kızlar hiçbir şey yapmasın sadece iki eliyle çilek yedi diye nefret alsın.
İnan arkadaşlarım arasında ismim feminist olarak geçer yani bunu yapacak son insanım sadece olan bir şeyi söyledim 13 yaşında ki erkeklerde yaygındır çünkü biliyorum

aurora

Trainee
Tepki
-415
asıl tam tersi karakter o yaşlarda oluşmaya başlar iyi ve kötüyü ayırt edebilecek bir yaşa gelirsin ırkçı sözler yazmanın havalı değil kötü bir şey olduğunu idrak edebilirsin
Edemesin günlük tutan birisiyimdir ve o yaşlarda yazdıklarıma bakınca ben bile utanıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

O zaman evet benim sevdiğim insanlar bunu yaptılar ve hatalılar de geç niye kendini yıpratıyorsun
Sana cevap bile vermicem

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
sen hala olayi kavrayamadin galiba? zaten sen ive'a laf ettigin icin idollerine laf ediliyo su an. ay cidden sen bu okuma anlama becerisiyle nasil psikiyatri kazandin dun geceden beri ayni seyleri yaziyoruz farkinda misin

yaygin bir durum diye bunu normallestirelim mi 😃 leeseonun aglamasina laf soyleyip racist sozleri 'o 13 yasindaydi ama 🥺' diye savunman komik
Bana da tuhaf geldi psikiyatri okuması. Yani bu okuma anlama becerisiyle önce Tıp kazandı. Tıpı bitirdi, Tus'a girdi. Onda da Psikiyatri asistanlığı için gereken puanı aldı ve şimdi Psikiyatri okuyor. Tuhaf yani. Normalde böyle değil de fanlıktan mı beyni yandı acaba?

Ü

Üye silindi 424

asıl tam tersi karakter o yaşlarda oluşmaya başlar iyi ve kötüyü ayırt edebilecek bir yaşa gelirsin ırkçı sözler yazmanın havalı değil kötü bir şey olduğunu idrak edebilirsin
İyi ve kötüyü ayırt edebileceğin yaşlara gelebilirsin ama neyin kötü olduğunu tam anlayamazsın 13 yaşındaki halini bir düşün birilerinin kırılmasını ya da ne hissettiğini düşündüğün yaşlarmıydı yoksa çoğu şeyi umursamadığın yaşlarmıydı.

aurora

Trainee
Tepki
-415
Bana da tuhaf geldi psikiyatri okuması. Yani bu okuma anlama becerisiyle önce Tıp kazandı. Tıpı bitirdi, Tus'a girdi. Onda da Psikiyatri asistanlığı için gereken puanı aldı ve şimdi Psikiyatri okuyor. Tuhaf yani. Normalde böyle değil de fanlıktan mı beyni yandı acaba?
Bilmiyorsun sanırım ben psikiyatri 1. sınıf ögrencısıyım tıpta psikiyatri bölümü okuyorum şu an senin ki uzman olmak istersen

Ü

Üye silindi 424

küçük zaten ama ırkçı sözler yazmak kadar küçük mü bilemiyorum🫤

ben herkesi düşünürdüm bir şey demeden önce de 40 defa düşünürdüm kimse kırılmasın diye dediğimi yanlış anlamasın diye ama demek ki herkes aynı olgunlukta olmuyormuş o yaşta
13 yaştan bahsediyoruz bidaha bi düşün eğer genede öyle biriyim diyorsan dışarıda 13 yaşındaki çocukların ne yaptığına bir bak büyük ihtimal sandığın gibi değiller.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Bilmiyorsun sanırım ben psikiyatri 1. sınıf ögrencısıyım tıpta psikiyatri bölümü okuyorum şu an senin ki uzman olmak istersen
Dümdüz psikiyatri diye bir bölüm mü var? Psikiyatri zaten bir uzmanlık alanıdır ve Tıp okuyup, Tus'a girmeden Psikiyatri okuyamazsın. Psikiyatri uzmanları zaten hekimlerden olur. Tıp bitirip hekim unvanı almadan olmaz ki.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Aynen ben de bunu düşünüyordum uzaktan tanıdığım biri daha psikiyatri düşünüyor önce 6 yıl tıp okudu ardından tus'a girdi sonra bölüm seçimi oluyor diye biliyorum
Öyledir zaten, başka türlüsü olmaz. Ailem komple sağlıkçı, arada doktor olan da var. Oradan biliyorum. Psikiyatri Tıp okumadan olmaz ama iki veya dört yıllık psikiyatri ile ilgili yardımcı bölümler varsa bilemem. Psikiyatri uzmanlarına yardım eden personellere ilgili bir bölüm mü ki acaba?

Ü

Üye silindi 424

Öyledir zaten, başka türlüsü olmaz. Ailem komple sağlıkçı, arada doktor olan da var. Oradan biliyorum. Psikiyatri Tıp okumadan olmaz ama iki veya dört yıllık psikiyatri ile ilgili yardımcı bölümler varsa bilemem. Psikiyatri uzmanlarına yardım eden personellere ilgili bir bölüm mü ki acaba?
Olabilir ama o zaman bölümün direkt adını verseydi keşke.

aurora

Trainee
Tepki
-415
Ya normalde araya gitmeyecektim ama o nasıl oluyor acaba? Psikiyatri tıpta bir branş dalıdır.Tıp fakültesini bitirmeniz gerekir.Adam akıllı fakülteyi bitirdikten sonra Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) başarılı olmanız ve asistanlık eğitimi veren bir hastanede en az 4 yıllık uzmanlık eğitimi vs. aldıktan sonra olabilirsin.Normal bölüm olarak nasıl oluyor anlamadım hahshzhsh.Tıp okumadığım halde böyle olduğuna %100 eminim ama tıp okuyan arkadaşlar bi yeşillendirsin.Ya normalde araya gitmeyecektim ama o nasıl oluyor acaba? Psikiyatri tıpta bir branş dalıdır.Tıp fakültesini bitirmeniz gerekir.Adam akıllı fakülteyi bitirdikten sonra Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) başarılı olmanız ve asistanlık eğitimi veren bir hastanede en az 4 yıllık uzmanlık eğitimi vs. aldıktan sonra olabilirsin.Normal bölüm olarak nasıl oluyor anlamadım hahshzhsh.Tıp okumadığım halde böyle olduğuna %100 eminim ama tıp okuyan arkadaşlar bi yeşillendirsin.Acayip rezil olmuşsun bence daha fazla uzatma?
Tip fakültesi ruh sağlığı ve hastalıkları bölümü okuyorum artık daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum bölümüme kadar söyledim

Ü

Üye silindi 424

Ay çıldıracağım ya bizi salak yerine filan koymaya mı çalışıyorsun o nasıl oluyor anlamadım?Sen tıpı üniveristesi filan mı sanıyorsun bölüm diye bir şey yok TUS'a girdikten sonra olan bir şey ya hani bu.Sınava girmeden nasıl oluyorsun.Ya yanlış terim kullanıyorsun ya da bizi slak sandın herhalde,sağlık alanında 2 yıllık bölümden bahsediyorsan bilemem ama TIP dediğin şey çok farklı.BAYILACAĞIMMMM!
Ana bilim dalı diye geçiyor internette ama net bir şey söylemiyim tıpın altında belki bir şey olabilir ama bilmiyorum.

Ü

Üye silindi 424

canım benim tip fakültesinde okuyorum zaten bölümüm ooo

Kocaeli Üniversitesi gelmek isteyen varsa söylesin

Konu ne ara benim okuduğum üniye geldi
hakkında biraz fazla detay vermedin mi sence.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
canım benim tip fakültesinde okuyorum zaten bölümüm ooo

Kocaeli Üniversitesi gelmek isteyen varsa söylesin
Ay bize şu kızın yaşattığını yaşatıyorsun resmen. Eğer 6 yıllık Tıp fakültesi bitirmediysen, Tus'a girip Psikiyatri asistanlığı kazanmadıysan Psikiyatri okumuş olmuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...