Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hangi Fan Grubunu Yeryüzünden Silerdiniz?

bir fandom'ı yok et

• Kullanılan toplam oy
    64
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aurora

Trainee
Tepki
-415
jisungun irkci yazilari var
13 yaşında yazmış ve pişman olmuş doğru değil kabul ediyorum ama 13 yaşında biri ergendir ve özenti hareketlerde bulunur şu an kesinlikle yazdıklarını o da doğru bulmuyordur 13 yaşındaki benle şimdiki ben arasında düşünceler yönünden çok şey değişti çünkü büyüyoruz ve düşüncelerimizde bizle birlikte büyüyor yanlış sözler kesinlikle savunmam ama 13 yaşında birinin bu yazdığını dile getirmek saçma

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,350
Blink ve staye oy verdim.
Blinklere oy verme sebebim, gördükleri bütün armylere kadın düşmanı muamelesi yapmaları. Çok sinirimi buzuyor bu olay. (Yapmayanları ayırıyorum, size demedim)

Staylere de özellikle reelslerde woonye çok laf atıyorlardı. Son olaylardan sonra çok iğrençleşti bi kesim.

aurora

Trainee
Tepki
-415
sen leesonun on dort yasindayken odul torenindeki videosunu atmamis miydin mental sagligi iyi degil diye?onu o sekilde yargilayabiliyorsan su anki duruma vermen gerekej tepki farkli olmaliydi
Bak o sözler ergence sözler ama o kızın yaptığı bir davranış ben hayatımda hiç o şekilde ağlamadım yani
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bana yine de bu tarz hareketler yapan ergen erkekler fikir olarak değişmez gibi geliyor çevremde çok var

umarım değişmiştir tabii ama nedense pek sanmıyorum
Straykidsi takip etseydin anlardın

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,350
Yav kardeş normalde müdahale etmeyecektim, cips eşliğinde kaosu okuyordum ama adamlarla asker arkadaşıymışsın gibi emin emin sürekli konuşunca bir el atayım dedim. Sen en fazla ekrandan görüyorsun bu insanları. Hani aynı menemene ekmek banmışsınız gibi konuşmasan mı? Ben BTS hastasıyım buradakiler biliyor ama kişiliklerini överken ekrandan ve eylemlerinden çıkardığım kadarıyla diye paragraf açtığım çok oldu. Bu devirde babana bile koşulsuz güvenmeyeceksin he. Ne demiş Sigmund Freud "Sana gtünü dönenin gtünü avuçla", koskoca filozof bile backstabber sözler söylüyor. Sev ama koşulsuz güvenme.
Freud mezarında ters döndü sksksmmsks

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
sen leesonun on dort yasindayken odul torenindeki videosunu atmamis miydin mental sagligi iyi degil diye?onu o sekilde yargilayabiliyorsan su anki duruma vermen gerekej tepki farkli olmaliydi
Bu kızın yazdiklarindan bagimsiz pismanmis gibi hissediyorum sezgilerime guveniyorum ama bilemeyecegm

aurora

Trainee
Tepki
-415
leeseo cocuktu o zaman kac yasina gelmissin kac yasindaki cocugun aglama seklinden sikayet ediyosun hala

stay ve reveluv arasindaki sosyal mesafe
Tamam o da çocuktu ben sadece garip buluyorum

benim predebuttan hyunjin skandalina kadar stay oldugumu ogrensen dusup bayilacakmissin gibi bi his
inanmam çünkü mdndnndf

aurora

Trainee
Tepki
-415
insanlarin duygulari ifade etme bicimi cok farklidir ben psikiyatri öğrencisi olmadan sadece psikolojiye hobi olarak bakan biri olarak biliyorum ki psikolojiyle alakasi olmayan biri bile bilir bunu :) ama o yazilan sozler kesinlikle normal sozler degildi on uc yasinda birinin normal sekilde yazcsgi sozler hiç değildi
Yazar o yaş erkek çocuklarında yaygın bir durum emin ol

Bakın bana böyle söylenirse ive’a laf etmemi sorgulamayın

Ü

Üye silindi 424

Niyeyse erkekler yapınca her şey erkek o yapar oluyor onun yaşındaki kızlar niye böyle yapmıyor birtek erkeklere mi serbest hata yapmak? Wony nerdeyse onun yaşında çıkış yaptı bir kez skandal çıkardı mı? Erkek her şeyi yapsın; ya pişman olmuşş, erkek çocuğuymuş o yapar. Kızlar hiçbir şey yapmasın sadece iki eliyle çilek yedi diye nefret alsın.
Wonny çıkış yaptığı için zaten bunlara dikkat ediyordur o yüzden bu karşılaştırma mantıklı değil 13 yaşında kızlarında büyük hatalar yapanları var o yaşlarda buna çok dikkat edilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...