Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hangi Şarkıların Performansını Izlemeyi Seviyorsunuz?

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Benim şarkıyı çok dinlemesem de performansını izlemeyi sevdiğim şarkılar var. Ya da mesela şarkıyı da dinliyorum ama performansıyla izlemeyi daha çok sevdiğim şarkılar var. Sizin de böyle var mı arada performansını izlediğiniz şarkılar?

Benim şöyle:
Exo love me right, monster, the eve, artificial love, love shot.
Nct 127 chain, favorite.
Nct dream my first and last, stronger, quiet down, boom, go.
Shinee dream girl, sherlock, dont call me.
Super junior bonamana, mamacita, devil.
Super junior m swing.
Nct u make a wish, 90's love.
Nct black on black.
Ateez answer.
2pm my house.
İnfinite before the down.
Red velvet bad boy, psyco.
Seulgi-irene monster, naughty.
Aespa- savage, illusion.

marin

Trainee
Tepki
637
TWICE'ın konser performanslarını izlemeyi çok seviyorum ben. Konsere gitmediğim halde konser günlerini iple çekiyorum sahnelerini bir an önce görebilmek için. Geçen yıl favorim Queen sahnesiydi 👑
ITZY'nin sahnelerini izlemekte aşırı keyifli. Özellikle Studio Choom performanslarına bayılıyorum. Ama en en beğendiğim performanslarından biri Sorry Not Sorry. Özellikle son kısımdaki senkronizasyon her izlediğimde tüylerimi ürpertiyor 👔
Ve sadece izleyerek dinlediğim şarkılardan biri olan EXO-Mama. Bu şarkının değişik bir hissiyatı var. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama nakaratında bir duygusallık var gibi. Canlı sahnelerini izlerken üyelerin ifadeleriyle daha da geçiyor bu duygu. O yüzden sahnelerini izlemeyi seviyorum. Aslında EXO'nun birçok şarkısı için söyleyebilirim bunu.

Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Ay sen yorulma ben hemen şuraya link bırakayım 💃😏
Ben de ne zamandır izleyeceğim hep unutuyordum. Az önce izleyeyim diye youtube'a girdim karşıma başka bir şey çıktı onu izledim yine unuttum. Şimdi senin attığını izledim. Teşekkürler. Güzelmiş performansı izlerim arada. Ben zaten bayılırım böyle kadınlı erkekli dans performanslarına. 😁 koreli fanlar olay yaptılar sanırım kadın dansçıları ama bence bu performansın en güzel kısmı kadın dansçılarla dans ettikleri kısım 😄