Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hayal Kirikligina Ugratan Kpop Anlari

Ü

Üye silindi 189

sizi hic hayal kirikligina ugratan idoller, gruplar oldu mu?

ben deprem zamani bp, bts uyeleri gibi on milyonlarca takipciye sahip idollerin bi story bile atmamasina cok uzulmustum. (ozellikle de bircok k actor paylastiktan sonra) ulasabilecekleri kitleleri hayal edebiliyor musunuz?

bir de efendi gibi gozuken bu erkek idollerin ciktiklari varyate showlaronda cinsiyetci konusmalari... ah ahhhh no comments

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Depremde özellikle rose kendi ülkesi için paylaşım yapabiliyor Konu Amerika-Avrupa olunca her türlü dayanışma ve konuşma yapan bts söz konusu Türkiye olunca susuyorlar bir de erkek idollerin davranışları :/ fan meetingde saçma sapan davrananları görüyorum cinsiyetçi konuşmalar özellikle kadın idollerin erkekler hakkında konuşması oppa saçmalaığı yapamalları

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Depremde özellikle rose kendi ülkesi için paylaşım yapabiliyor Konu Amerika-Avrupa olunca her türlü dayanışma ve konuşma yapan bts söz konusu Türkiye olunca susuyorlar bir de erkek idollerin davranışları :/ fan meetingde saçma sapan davrananları görüyorum cinsiyetçi konuşmalar özellikle kadın idollerin erkekler hakkında konuşması oppa saçmalaığı yapamalları
konu bati ve whitelar olumca insanlarin daha cok gozu aciliriyor ne yazik ki. yillardir orta doguda savas var ukrayna kadar ses getirmedi mesela

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
sizi hic hayal kirikligina ugratan idoller, gruplar oldu mu?

ben deprem zamani bp, bts uyeleri gibi on milyonlarca takipciye sahip idollerin bi story bile atmamasina cok uzulmustum. (ozellikle de bircok k actor paylastiktan sonra) ulasabilecekleri kitleleri hayal edebiliyor musunuz?

bir de efendi gibi gozuken bu erkek idollerin ciktiklari varyate showlaronda cinsiyetci konusmalari... ah ahhhh no comments
Gecen gun enhypenın dirty minded oldugu bir video izlemistim de bazen erkek oldugunu unutuyorum idollerin😭

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
konu bati ve whitelar olumca insanlarin daha cok gozu aciliriyor ne yazik ki. yillardir orta doguda savas var ukrayna kadar ses getirmedi mesela
Evet mesela surekli turkiyedeki multecilerin sorun olmadigini soyleyen yabancilarla tartisiyorum ama fransada 9 bebek bicaklaninca (tabii ki bicaklanmalari cok kotu) hemen tepki gostermeye basladilar

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Dediklerine katılmakla birlikte beni çok üzen bazı görselleri bırakmak istiyorum;

KENDİ ÜLKESİ hakkında paylaşım yaptığı için Korelilerden linç yiyen Sana'nın hali;

Ekli dosyayı görüntüle 1387

Tayvanlıyım dediği için özür diletilen Tzuyu;

Ekli dosyayı görüntüle 1388

Baekhyunla sevgili olduğu haberi yayınlandıktan sonra havaalanında şiddete (itme, saçının çekilmesi) maruz kalan tz

Dediklerine katılmakla birlikte beni çok üzen bazı görselleri bırakmak istiyorum;

KENDİ ÜLKESİ hakkında paylaşım yaptığı için Korelilerden linç yiyen Sana'nın hali;

Baekhyunla sevgili olduğu haberi yayınlandıktan sonra havaalanında şiddete (itme, saçının çekilmesi) maruz kalan Taeyeon;

Ekli dosyayı görüntüle 1389
tzuyu va sanaya baya bi uzuluyorum. bir de neo nazi tisort giyen chaenin ozur yazip hicbir sey olmamis gibi hayatina devam etmesi ama 15 16 yasindaki tzuyu nin ozur videosu cekip o kadar sarsilmasi. kizin nesesi gitti resmen ahhh jyp ahhhh. taeyona yapilanlar da insanlik disi cidden u kafin da cok cekti

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Deprem zamanı ben de hayal kırıklığına uğramıştım. O zaman tepki gösteren çoğu fan şu an bunu umursamıyor ama bu kadar büyük kitlesi olan kpop idolleri sadece bir story atsa ne kadar büyük yardım gelirdi bunu düşünmek üzüyor olay bağış yapıp yapmamaları da değil bir baş sağlığı yeterdi bence... Fanlarına hep değer verdiklerini söylüyorlar, deprem bölgesinde olan binlerce fan vardı onlar için bari bir şey paylaşsalardı.
bir de depremi yasamis fanlara cok uzuluyorum. idollerine hayvan gibi deger veriyorlar, internette onlari koruyorlar, album aliyorlar, stream kasiyorlar ama idollerin onlara karsi davranisi bu. en cok onlar hayal kirikligina ugramistir eminim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

ben cogu kisinin aksine depremde hayal kirikligina ugramadim. idollerin boyle bir vasfi yok diye dusunuyordum ve beklentim de yoktu acikcasi
benim de beklentim yoktu ama iste insan uzuluyor. taylor icin de aynisi olmustu mesela. hard taylor faniyimdir ama onca amerikali unlu (bazilari da taylorin arkadasi) paylastiktan sonra onun paylasmamasi beni hayvan gibi uzmustu

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Evet mesela surekli turkiyedeki multecilerin sorun olmadigini soyleyen yabancilarla tartisiyorum ama fransada 9 bebek bicaklaninca (tabii ki bicaklanmalari cok kotu) hemen tepki gostermeye basladilar
bir de bunun sey versiyonu var avrupaya amerikaya kacan, kendi ulkelerine gram yardim etmeyen suriyelilerin turklere irkci demesi xjxbnxbxnx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Koreliler genel olarak aşırı garip insanlar. Ucu kendilerine dokunmadığı sürece sorun yok. Aynı özür videosundan chaenin de çekmesi lazımdı. İki dünya savaşı bu boru değil. Milyonlarca insanın ölümüne tol açtı bu adam. Bu kadar cahil olunmaz ki.
koreliler oyle iste 7 24 dogu asyalilarla dalga gectikten sonra batililsr da bunlarla dalga gecince stop asian hats diye agliyorlar cbncbxvbv

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
pakistan'da taharrush diye bir oyun varmis toplu tecavuz anlamina geliyor onun goruntulerini gordum halka acik alanlarda 200-300 kisilik erkek gruplari 3 halka olusturarak bir kadina toplu tecavuz ediyorlar ve oyunun da kurallari var o kadar korkunc ki o kadinlarin yasadiklarina cok uzuluyorum. ve pakistan'da artik insanlar kizlarinin ve kadinlarin mezarlarina kilit vuruyormus cunku nasil soyleyecegimi bilmiyorum mezardan kadin cesetlerini cikarip tecavuz ediyormus paki erkekler. ya afganistan'da ya da yine pakistan'da olmasi lazim bacha bazi gelenegi var kadinlarin dans etmesi yasak oldugu icin zengin adamlar kucuk erkek cocuklarini dans ettirip tecavuz ediyorlar. bu insanlar bizim ulkemize geldi. cok doluyum
bu nasıl zihniyet aklım almıyor bunları anlatanları ne kadar görürsem göreyim her seferinde aynı dehşete düşüyorum. ırkçılıksa ırkçılık, dünya nüfusu azaltma projesi varsa buradan başlansın cidden midem kalktı

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
hayal kırıklığına uğratan kpop anlarından Allahın belaları afgan suri pakizine nerden geldik. Ben bazen oturup ağlamamak için direniyorum ülke ne hale geldi ya
Sad Tobey Maguire GIF

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Off

Baekhyunla sevgili olduğu haberi yayınlandıktan sonra havaalanında şiddete (itme, saçının çekilmesi) maruz kalan Taeyeon;

Ekli dosyayı görüntüle 1389
Off sana’nın şu haline aşırı üzüldüm ya. Benden kaç yal büyük ama tam böyle sonsuza kadar koruman gereken sevimli bir arkadaş hali var. O kadar şirin biri ki asla cringe olmuyorum bu kızdan ben

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
hayal kırıklığına uğratan kpop anlarından Allahın belaları afgan suri pakizine nerden geldik. Ben bazen oturup ağlamamak için direniyorum ülke ne hale geldi ya
Sad Tobey Maguire GIF
Sen Türkiye siyasetini bıraksan Turkiye siyaseti seni birakmaz bknz: Blinkler jennienin cannes etiketini dunya gundemine sokarken birden çikan sinan oğan (jennienin tagleri 1 ve 3teydi 2de sinan ogan vardiHDKABKDNANS

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
ben cogu kisinin aksine depremde hayal kirikligina ugramadim. idollerin boyle bir vasfi yok diye dusunuyordum ve beklentim de yoktu acikcasi
Kpop idollerinin bir şey söylemesini beklemek saflık bence. Arada bir iki tanesi sosyal, politik konularda yorum yapmaya kalkınca linçleniyorlar zaten. İdoller hiçbir zaman batılı şarkıcılar kadar serbest olmadı bu konuda.