Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hediye Fikri😭

Hangi hediyeyi seçmeliyim

• Beyonce konseri

Kullanılan: 29 70.7%
  • Arkadaşlarla tatil

Kullanılan: 12 29.3%

• Kullanılan toplam oy
    41

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Selamlar küçük kız kardeşim bu sene üniversite sınavına çalışmaya başlayacak bende bir moral hediyesi için hediye almak istiyorum. Bu aralar morali çok bozuk olduğu için büyük bir bütçe ayırdım bunun için zaten doğum günüde çok yakın. İlk fikrim beyonce konserine önden bilet almak küçüklüğünden beri çok sevdiği için paraya kıymayı düşündüm ikinci olarakta yakın arkadaşlarıyla tatil. Şu an çoğu kişi tatilden döndüğü için hem daha uygun fiyatlı hemde arkadaşlarını çok sevdiği için eğlenceli olur diye düşündüm hangisini daha çok ister bilemedim ve sürpriz olsun istedim. Burada onun yaşında çok genç kız olduğu için sormak istedim teşekkür ederim şimdiden 💓

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Beyonce konseri bence zaten tatil de yapmış oluyor o sırada
Beyonce konserinden sonra benim işlerimden dolayı geri dönmem gerekecek hemen o yüzden istediği kadar kalamayacak zaten konsere gideceğmiz yere daha geçen ay abimle gitti o yüzden sıkılır gibi geldi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben Tarkan konseri bekliyordum😂
Tarkan konserine önden bilet bulmak daha zor bu arada😭 beyonce konserine bileti bilet satın alıp satan bir arkadaştan alıcağım. Tarkana bulamamıştım😭

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Ya şöyle ki eğer tatile gittiği arkadaşları kızın tatilini zehir etmeyecekse ben tatil diyorum çünkü hem anı biriktirmek hemde dinlenmek iyi gelir bence 🌸
Ama diğer türlüsü ise konser bireysel olarak anısı olacak bir şey. Bu biraz da kardeşinin karakteri ile alakalı ben sosyal ilişkiler insanıyım 2 saatlik konserdense 1 haftalık lüks bir tatili tercih ederim 🤷‍♀️
yaşım biraz büyük kalıyor sanırım ona göre ama bunun onunla hiç alakası yok 🤣🤣

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Ya şöyle ki eğer tatile gittiği arkadaşları kızın tatilini zehir etmeyecekse ben tatil diyorum çünkü hem anı biriktirmek hemde dinlenmek iyi gelir bence 🌸
Ama diğer türlüsü ise konser bireysel olarak anısı olacak bir şey. Bu biraz da kardeşinin karakteri ile alakalı ben sosyal ilişkiler insanıyım 2 saatlik konserdense 1 haftalık lüks bir tatili tercih ederim 🤷‍♀️
yaşım biraz büyük kalıyor sanırım ona göre ama bunun onunla hiç alakası yok 🤣🤣
Bir daha beyonce konserine ikimiz için 120 bine yakın para ödemem tatil her zaman yapılır bilemiyorum vip bilet bulmakta zor zaten

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Selamlar küçük kız kardeşim bu sene üniversite sınavına çalışmaya başlayacak bende bir moral hediyesi için hediye almak istiyorum. Bu aralar morali çok bozuk olduğu için büyük bir bütçe ayırdım bunun için zaten doğum günüde çok yakın. İlk fikrim beyonce konserine önden bilet almak küçüklüğünden beri çok sevdiği için paraya kıymayı düşündüm ikinci olarakta yakın arkadaşlarıyla tatil. Şu an çoğu kişi tatilden döndüğü için hem daha uygun fiyatlı hemde arkadaşlarını çok sevdiği için eğlenceli olur diye düşündüm hangisini daha çok ister bilemedim ve sürpriz olsun istedim. Burada onun yaşında çok genç kız olduğu için sormak istedim teşekkür ederim şimdiden 💓
Ben de kucuk kiz kardeisn olabilir miyim🤩 sadece soru🙏🏻

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bence Beyonce konseri hayatında bir kere yaşayacağın bir deneyim. Ben onu tercih ederdim. Arkadaşlarla tatile her zaman çıkılır ama bir Beyonce konseri bir daha kolay kolay ele geçecek bir fırsat değil.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
O öyle kolay oluyo mu ya o zaman ben de BACIN olabülür müyümm lütfenn
Follow Me Please GIF
Hepiniz gelin🥹 tabi ailemle tanışınca nasıl akıl hastalarının içine düştüm diyip kaçmayacaksanız.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Vay anasını şıkları hiç böyle beklemiyordum dsfjaşsldkfjşlaksdjf Bence bireysel yapacağı şeyler daha iyi olur. Konser çok iyi fikir. Arkadaşlarıyla tatil fikri de güzel ama bir sorun olduğunda o tatil zehir de olabilir.
Arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıyor genel olarak sadece tek korkum tek başınayken barlarda falan sorun çıkması çocuk sayılır sonuçta çok içerse falan o kadar

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Keşke hayatta böyle dertlerim olsa ahsjsjsj ayrıca çok tatlısın 😍 benim de en iyi arkadaşım ablam onunla Beyonce konserine gitmeyi herşeyden çok isterdim.
Teşekkür ederim🥹Umarım bir gün ablanla istediğiniz her konsere gidebilme şansınız olur💓