Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Herhangi Bir Burgerking Çalışanı İle Birlikte Olur Muydunuz?

Konu Sahibi
Hinata

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43

Saatte 5 dolar kazanıyor ve fakir mi 😭
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,092
Puan
283
Yanlış anlaşılmak istemem ama arkaya konulan bu tarz müzikler insanın daha çok manipüle ediyor. Belki dediği şey de haklıdır ama bu tarz videolar pek izleyemiyorum. Bu müziğe "Nereye dönersen dön popon arkandadır" cümlesini koy sanki çok acıklı bir şey söylemiş gibi hissedersiniz.
Ki birçok insan bu tarz düşüncelere katılsalar da kendi hayatlarında bunları uygulayacaklarını da sanmıyorum.
İlişki içinde (flört, sevgili, evlilik vs) bana göre partnerimin ne iş yaptığı önemli . Bu demek değil ki benden yüksek olsun vs değil ama buna da dikkat ederdim.
Şunu belirteyim ki kimsenin yaptığı işi küçümsemiyorum.

Adamın dediklerine çok dikkat etmemiştim ama burada adama katılmıyorum ve kullandığı kelimeler çok rahatsız edici. Siz erkekler , kadınları obje olarak gördüğünüz için siz, kadın olan herkes ile çıkarsınız zaten. Yeter ki cinsel anlamda sizi tatmin etsinler sosyal statüsünün veya zekasının bir önemi yok.
 
Son düzenleme:

canimbanabas

Fanbase Starter
Katılım
21 Haz 2023
Mesajlar
526
Tepki
1,773
Puan
128
podcastçı erkekler aynı anda; dünyanın kurucusu, bilimin başı, varlığımızın sebebi, erkek olmasından kaynaklı zeki, adalet kaptanı, kadınlar tarafından zulüm görmüş, savaşta bacağını kaybetmiş, haksızlığa uğramış, küçük düşürülmüş, madende çalışıp evine ekmek getirip ailesine aslanlar gibi bakıyor olabiliyor arkadaslar. bu yüzden podcast çekip bize yol oluyorlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

burger king calisaniyla da cikardim bu arada
 
Ü

Üye silindi 123

Bomboş bir video demem yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Birçok erkek de kendinden fazla kazanan bir kadınla birlikte olmak istemez. Sebebini söyleyeyim; aşağılık kompleksi. Kendinden daha çok kazanan bir kadınla beraber olmak istemeyen birçok erkek vardır. Çünkü üstlerinde istedikleri baskıyı kuramazlar. Bunu da reddediyorlarsa tek diyeceğim ''sugar daddylik'' gibi ''sugar mommylik'' de var. Ayrıca arkaya koydukları şarkı güldürdü. Kendilerine karşı söz söyleyemeyecek ya da söylemelerine izin vermedikleri birkaç kadını karşılarına alıp bağıra çağıra küfür ederek aşağılayıp ''ders'' veriyorlar ve arkaya koydukları şarkı bu.

Not: Heteroseksüel bireyler üzerinden konuşuyorum bu arada. Umarım açıklayıcı olmuştur.
 

Arven

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
910
Tepki
2,415
Puan
148
Ay deliricem cidden bende dikkat ederim böyle şeylere(kültür seviyesi, ekonomik bağımsızlık vb)aynı şekilde buna dikkat eden erkeklerde var bu cinsiyet ile değil kişinin kendi tercihiyle ilgili bı şey benim arkadaşlarım okumamış ve geleceği belirsiz olan insanlarla takıldıklarında olabildiğince uyarıyorum onları bu konuda hayat bı peri masalı değil bı kadını bı Burger çalışanı ile evlenmek istemediği için aşağılayıp para avcısı diyemez kimse cidden zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden bıktım şu tip saçma sapan konulardan o kadar sinirlendim ki videoyu zorla bitirdim
üstelik kadınlar gayet de romantik olabilir bu da cinsiyetle değil kişinin kişiliği ile ilgili bı şey
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bı de arkaya koydukları şarkıya bak sanki boşanmak ya da ayrılmak isteyince öldürülenler onlarmış gibi
 
Ü

Üye silindi 123

Ben de bu yüce gönüllü erkeklere bir soru sorayım o zaman: Güzel bulmadığınız bir kadınla evlenir miydiniz?

Hayır evlenmezlerdi, ciddiye bile almazlardı.


Erkekler yüzyıllardır paranın asıl sahibi olan cinsiyetti kadınların çalışma hayatına dahil olması bile dünya tarihine kıyasla çok kısa bir süredir gerçekleşti.
(Büyük çaplı toplumsal dönüşümden bahsediyorum tarihteki bir iki zengin kadını örnek verenin kalbini kırarım.)

Paraya sahip olan erkeğin kadında para aramasına zaten gerek yok, kriterleri görünüş oluyor.

Parasız erkeği ben de sevmem ama bu lüks arabası olmasa görüşmem demek değil. Orada burada takılıp en ufak birikim yapamayan parasını ve hayatını kontrol edemeyen bir adama neden ömrümü adayayım? Benim ne suçum var?
Çalışmıştır, emek veriyordur evi arabası yoktur hiç lafım olmaz, kumaşı belli. Düzgün birisi olduğuna, kendi kendine yetebildiğine, çevresinin temiz olduğuna dair işarettir bunlar.

Ha sade paraya bakan kadın yok mu tabii var. Sade tipe bakan erkekler olduğu gibi.

Erkeklerin hepsini genellemiyorum onların kadınları genellediği gibi ama istisnalar kaideyi bozmuyor.

Kafalarında hep mağdurlar. Sen güzelliğe bakarsan kadın da paraya bakar. Eşitlik ve adalet farklı şeylerdir, sadece para kavramıyla incelersek tabii haklısınız beyler.

Böyle müzikler ekleyip ergen erkekleri gaza getirerek kanaat önderliği yapmak dışında herhangi bir niteliği olmayan insanları da ciddiye almamakta fayda var.



Not: Context eklemeden atmışım. Bu kişi de bu tip yayınlar yapan biriydi. Aşağı yukarı hitap ettikleri kitleler bu. En azından akıl yaşı bakımından. Bedenen büyümüş ama hâla bu tür saçmalıkları dinleyip "I hate women", "I hate gays" diyerek oturdukları yerden intenette ona buna nefret saçıp, kendinden başka herkese suç atan 18 yaş ve üzeri bir sürü erkek var ne yazık ki.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

karinaa

Trainee
Katılım
2 Eki 2023
Mesajlar
108
Tepki
237
Puan
43
Ee erkekler de bırakın sevgili olmayı arkadaş bile olmuyorlar ‘çirkin’ buldukları kızlarla ? Bir kızın yanında ona oranla daha az çekici bir erkek gördüğünüz çok olmuştur çünkü iki tarafında ilişkiden beklentisi farklı. Erkekler fiziksel anlamda çok çekici tatlı kendinden daha güçsüz kızlar arar (genelde) kadınlar da güçlü işi gücü yerinde ve ne yaptığını bilen sorunlara çözüm bulabilecek erkekler arar. Olay mcdonalds falan değil yani. Videoda çok komikmiş bağıra bağıra kendini haklı çıkartıp sözde kadınlara laf ediyor ama kendisi acaba o mcdonalds çalışanı kız yeterince güzel olmasa onunla olur mu
 

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Evet kardeşim benim standartlarim var aynı seninde olduğun gibi ve ben maddiyata önem veriyorum.40-50 yılımı fakir biriyle geçirmek istemiyorum.Onun dışında 3-4 kızla nasıl tüm cinsiyeti tanımlayabilirsin?
Not=sugar daddy istiyorum gibide anlaşılmasın ama maddiyat benim için önemli bir kriter.Gunumuz Türkiyesindeki fiyatlara bakınca ne demek istediğimi anlıyorsunuz.Obur türlu geçinemiyorsun.
 
Üst