Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hürrem Sevdası Ve Mahidevran Sultana Yapılan Haksızlıklar

Mahpeyker

Trainee
Katılım
8 Eyl 2023
Mesajlar
41
Tepki
35
Puan
8
Pek sevgili forum halkına selam eder ve de şikayetimi dinlendirmeye başlarım.
Çokları görüyorum ki herkeste bir Hürrem hayranlığı var. Bir de bizden olan Mahidevran Sultan'a etmediklerini de bırakmaz bu pek muhterem kişilikler.
Yahu delillerle birlikte herkes söyler Hürrem Sultan büyücüdür diye. Ancak bizim cahil cühela Z neslimiz, suç onlarda da değil de neyse, yine de Hürrem de Hürrem der.
Mahidevran gibi saraylarda çıkma Osmanlı kadını dururken bu ecnebi sevdası beni gün ve gün eritir.
Rica ediyorum kendinize geliniz!
 

Arven

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
910
Tepki
2,414
Puan
148
Z nesli bireyiyim ve cahil cühela olduğumu düşünmüyorum @Mahpeyker Y kuşağının sürekli Z kuşağına aptal muamelesi yapması çekilmez olmaya başladı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ara ara olunca bende gülüp geçiyorum. Ama üst üste geldikleri için çok baydılar.
Valla sende haklısın
 

Blabla

Rookie Idol
Katılım
26 Tem 2023
Mesajlar
397
Tepki
1,787
Puan
34
Mahidevran hırslarına yenik düştü malesef. Bu arada dizide çok fazla tarihi hata yapıldığı için gerçekte bu mahi Hürrem davası neydi nasıl oldu çok merak ettim.
 

LadyDiana

Trainee
Katılım
31 Tem 2023
Mesajlar
60
Tepki
202
Puan
8
Küçüklüğümden beri Mahidevranı seviyorum. İnsanların Hürrem gibi fitne fesat birini beğenmesini de anlamlandıramıyorum. Küçükken Mustafanın ölüm sahnesini izlediğimde çok ağlamıştım. Sonra merak ettiğim için Bursada Şehzade Mustafa ve Mahidevranın mezarını ziyarete gittim. Kanuni ve Hürremin mezarına gidip dua bile okumam ama Mustafa ve Mahidevranın mezarında çok duygusaldım 🥺🤍
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,148
Tepki
4,105
Puan
283
Sizin gibilerin Z kuşağına sallamadan günleri geçmiyor galiba. Olur olmadık yerde Z kuşağına çatıyorsunuz. Tmm en iyi kuşak sizin kuşak. En doğru kararları da siz veriyorsunuz. Biz cahiliz hiçbir şey bilmiyoruz. Sizler her şeyi biliyorsunuz.
Ancak bizim cahil cühela Z neslimiz,
 

Benzer konular

Üst