tinkin'barb
Trainee
- Tepki
- 171
Bir gün rastgele karşıma bir video çıktı ve o videoda bazı kişilerin içinde bir ses olmadığından bahsediyorlardı. Sürekli kafasının için konuşan birisi olarak beni çok şaşırttı bu bilgi. Şu an buraya yazarken bile bir ses benimle beraber okuyor yazdıklarımı. Filmlerde ana karakter içinden konuştuğunda bu kişiler için çok şaşırtıcı oluyormuş. Filmi daha iyi anlayalım diye açıklama yapıldığını sanıyorlarmış. Bir şeyi düşünecekleri vakit sesli olarak söylüyorlamış. Yazma ve okuma onlar için tamamen kelimelerin ard arda gelmesi sonucunda anlamın akıllarında patlamasından ibaretmiş. Kendi iç sesimi durdumaya çalışsam bile beceremiyorum. Benim için hayali bile güç.
Peki siz bir iç sese sahip misiniz? Bu iç sesin sizi hiç bıktırdığı oldu mu? Ve iç sese sahip değilseniz nasıl bir deneyim sahip olmamak?
Bazen iç sesim o kadar saçma şeyler söylüyor ki toplum içinde uygun olmayan bir anda kıkırdıyorum. Bu benim en sevmediğim özelliklerimden birisi sanırım.
Peki siz bir iç sese sahip misiniz? Bu iç sesin sizi hiç bıktırdığı oldu mu? Ve iç sese sahip değilseniz nasıl bir deneyim sahip olmamak?
Bazen iç sesim o kadar saçma şeyler söylüyor ki toplum içinde uygun olmayan bir anda kıkırdıyorum. Bu benim en sevmediğim özelliklerimden birisi sanırım.