- Chanyeol: Rapi bana çok hitap etmiyor, müzikte gerçekten çok yetenekli, sesini ve yeteneğini beğeniyorum. Nasıl biridir pek bir fikrim yok.
- Rm: BTS takip ettiğim zamanlarda pek dikkatimi çekmemişti, müzikte tarzı da bana pek hitap etmiyordu. Şarkı sözü mevzusundan sonra tamamen kaybettim ilgimi.
- Jungkook: Çok çok çok yetenekli buluyorum, hem sesini hem dansını beğeniyorum, bu iş için doğmuş. Yine çok tanımıyorum kendisini ama bana zampara hissiyatı veriyor. Neyse işlerini merak ettiğim biri gerisiyle pek ilgilenmiyorum.
- Taehyung: Sesi bana hitap etmiyor, çok da tanımıyorum, nötrüm.
- Jennie: Yine çok yetenekli bulduğum birisi. Sesini, rapini, vokalini, dansını beğeniyorum. Kişilik olarak bana hitap etmiyor ama işlerini takip etmeye devam edeceğim biri.
- Jisoo: Yeteneği benim gözüme dedikleri kadar batmıyor. Gelenekçi biri olduğunu düşünüyorum. Pek ilgimi çeken biri değil, nötrüm.
- Wonyoung: Neredeyse hiç tanımıyorum. Güzel bir kız, grubunun şarkılarını seviyorum ve merak ediyorum gelecek işlerini ama bireysel olarak ayrı bir ilgim yok.
- Soyeon: Ben kendisini bayağı çalışkan ve yetenekli buluyorum, yine tanımıyorum çok.
- Irene: Adını görünce aklıma güzel olması ve skandalı geliyor ama ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Red Velvet dinlerim.
Kimseyi de doğru düzgün tanımıyormuşum ya herkesi yarım yamalak takip ediyorum masmalesef.