Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İflas Etmek

Konu Sahibi
F

flameinmybrain

Trainee
Tepki
33
Bilmiyorum hangi hisseyi aldın ama. Acele etme :) Geri gönderirler muhakkak. Ne yazık ki bazı tecrübeler masraflı oluyor.
Enerji hisseleri böyle oluyor bir an uçtu geri çakıldı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef borsa işi çok kar getirse de bir o kadar da riskli. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kara geçersin
Teşekkür ederim ya inşallah moralim çok bozuk

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Ben genellikle paramın yarısını yatırım yapan biri olarak çok batıp çıktım. Eğer para yatırıyorsan batma riskin olduğunu bilerek yatırım yapman gerekiyor yoksa insanda psikoloji kalmaz. Bundan sonra ne oalcağını bilemezsin boşver takma kafaya borsa bu. Ben genellikle hisse almayı çok riskli buluyorum ama çok param yoksa asla almam.

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
Yatırımı uzun vadeli yapıyorsan en mantıklısı altın ya da dolar ya. Ekonomi bu haldeyken her türlü değer kazanıyorlar zaten. şdgfjkdşghk Ama parayı atıp unutacaksın, bu ikisinin sıkıntısı o. Dert yok tasa yok, seneye ikiye katlanmışlar, mis.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Şu anlık en iyi yatırım altın bence. Sürekli yükseliyor bir de uzun vadeli bir yatırım . Birkaç ay içinde ikiye katlıyor. Aralık ayında elimde belli miktar vardı cumhuriyet yapayım dedim bizimkiler boşver şimdi ihtiyacın yok diyerek izin vermediler. O zaman yapsaydım iki kat kâr edecektim. Şimdi çeyreği bile zor yapıyorum.