Hadi biraz da IVE övülsün.
21 Ocak 2024 #1 Ü Üye silindi 645 Hadi biraz da IVE övülsün. Moderatörün son düzenlenenleri: 21 Ocak 2024
21 Ocak 2024 #2 Haney 🍯 Bal 🌼 Forum Ağası Katılım 23 Tem 2023 Mesajlar 2,085 Tepki 7,310 Puan 339 Arkadaşlar bu @gnabnahc. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en iyi staylerden biri
21 Ocak 2024 Konu Sahibi #3 Konu Sahibi Ü Üye silindi 645 Haney 🍯' Alıntı: Arkadaşlar bu @gnabnahc. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en iyi staylerden biri Genişletmek için tıkla ... Utandırma, ufaklık...
Haney 🍯' Alıntı: Arkadaşlar bu @gnabnahc. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en iyi staylerden biri Genişletmek için tıkla ... Utandırma, ufaklık...
21 Ocak 2024 #4 Haney 🍯 Bal 🌼 Forum Ağası Katılım 23 Tem 2023 Mesajlar 2,085 Tepki 7,310 Puan 339 gnabnahc' Alıntı: Utandırma, ufaklık... Genişletmek için tıkla ... Gerçekler
21 Ocak 2024 Konu Sahibi #5 Konu Sahibi Ü Üye silindi 645 nevermindponi' Alıntı: GÖZÜM GÖNLÜM ŞENLENDİ Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 21 Ocak 2024 Bu arada Ive şarkılını nasıl buldun beğendin mi? Sanki daha önce sen sormuştum gibi geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... Aslında çok tarzım değil. Ama bazılarını dinliyorum. Ve kızlar çok tatlı o yüzden takipteyim^^
nevermindponi' Alıntı: GÖZÜM GÖNLÜM ŞENLENDİ Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 21 Ocak 2024 Bu arada Ive şarkılını nasıl buldun beğendin mi? Sanki daha önce sen sormuştum gibi geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... Aslında çok tarzım değil. Ama bazılarını dinliyorum. Ve kızlar çok tatlı o yüzden takipteyim^^
21 Ocak 2024 #6 Haney 🍯 Bal 🌼 Forum Ağası Katılım 23 Tem 2023 Mesajlar 2,085 Tepki 7,310 Puan 339 gnabnahc' Alıntı: Ve kızlar çok tatlı Genişletmek için tıkla ... Sen nasıl böyle dersin onlar gelmiş geçmiş en samimiyetsiz grup bir kere hepsi çok yapmacık
gnabnahc' Alıntı: Ve kızlar çok tatlı Genişletmek için tıkla ... Sen nasıl böyle dersin onlar gelmiş geçmiş en samimiyetsiz grup bir kere hepsi çok yapmacık
21 Ocak 2024 Konu Sahibi #7 Konu Sahibi Ü Üye silindi 645 Haney 🍯' Alıntı: Sen nasıl böyle dersin onlar gelmiş geçmiş en samimiyetsiz grup bir kere hepsi çok yapmacık Genişletmek için tıkla ... Profilimden utanmalıyım(!)
Haney 🍯' Alıntı: Sen nasıl böyle dersin onlar gelmiş geçmiş en samimiyetsiz grup bir kere hepsi çok yapmacık Genişletmek için tıkla ... Profilimden utanmalıyım(!)
21 Ocak 2024 #8 Haney 🍯 Bal 🌼 Forum Ağası Katılım 23 Tem 2023 Mesajlar 2,085 Tepki 7,310 Puan 339 gnabnahc' Alıntı: Profilimden utanmalıyım(!) Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle, sen nasıl staysin yahu?
gnabnahc' Alıntı: Profilimden utanmalıyım(!) Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle, sen nasıl staysin yahu?
21 Ocak 2024 Konu Sahibi #9 Konu Sahibi Ü Üye silindi 645 Haney 🍯' Alıntı: Aynen öyle, sen nasıl staysin yahu? Genişletmek için tıkla ... Chan'dan yaptığım şey için özür dileyip tövbe etmeye gidiyorum:"
Haney 🍯' Alıntı: Aynen öyle, sen nasıl staysin yahu? Genişletmek için tıkla ... Chan'dan yaptığım şey için özür dileyip tövbe etmeye gidiyorum:"
21 Ocak 2024 Konu Sahibi #10 Konu Sahibi Ü Üye silindi 645 imruveyyy💙' Alıntı: Ay gerçekten şu başlığa çok mutlu oldum ayrıca senin açmana çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemedim.🥹🥹 Genişletmek için tıkla ... Rica ederim^^ IVE düşmanı değilim ki. ㅋㅋㅋ
imruveyyy💙' Alıntı: Ay gerçekten şu başlığa çok mutlu oldum ayrıca senin açmana çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemedim.🥹🥹 Genişletmek için tıkla ... Rica ederim^^ IVE düşmanı değilim ki. ㅋㅋㅋ
22 Ocak 2024 Konu Sahibi #11 Konu Sahibi Ü Üye silindi 645 Amaç; IVE övmek. Ama kimse bunu yapmamış...
22 Ocak 2024 #12 opia Trainee Katılım 11 May 2023 Mesajlar 70 Tepki 121 Puan 8 şarkıları güzel, ezbere biliyorum hepsini.
26 Ocak 2024 Konu Sahibi #14 Konu Sahibi Ü Üye silindi 645 🐼×͜×🐼' Alıntı: @nevermindponi 'nin baskısıyla bu postu açtığını hepimiz biliyoruz. DIVE'ların zorbalıkları yetti bence. Genişletmek için tıkla ... Evet, bence artık bunun açığa çıkma vakti geldi. Beni hep gizlice zorbalıyorlar(!)
🐼×͜×🐼' Alıntı: @nevermindponi 'nin baskısıyla bu postu açtığını hepimiz biliyoruz. DIVE'ların zorbalıkları yetti bence. Genişletmek için tıkla ... Evet, bence artık bunun açığa çıkma vakti geldi. Beni hep gizlice zorbalıyorlar(!)