Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İve’in Samimiyetsizliği

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,306
Bende bir iki kere yaptım sonra kendimi nedensizce kötü hissettim ve sildim ben iltifat falan çok düşünüyorum ya da üzülüyorum nedensizce 😭 hakaret yemek iltifattan daha normal hissettiriyor bana artık neden bilmiyorum 😭
Bence güzel bir şey. Arada kendini şımartmak gerek. Ve kim sana hakaret edebilir ki? Profiterole çirkin demek gibi bir şey bu

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,306
Bilmiyorum iltifatlar gerçekten aşırı farklı hissettiriyor çoook harika hissediyorum sonra düşünmeye başladıkça karmaşıklaşıyor falan filan boşver de BALIM PROFİLİN GİTTİ BENİ ENGELLEDİN Mİ
Hayır. Bugün amcamın ölüm yıldönümü olduğu için siyah yapmak istedim. Salı günü eski haline döndüreceğim

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,939
Kesinlikle var biliyor musun? Yarın beni forumdan kovmayı planlıyorlarmış.
Bizzat ben seni kovacagim
Yok sadece chani savunanlara yapıyolar sanırım
Dün gece @gnabnahc i kovma hayalleri ile uyudum
Ben sadece rose istiyorum🥺🥺
İlk 3te olabileceğini düşünmemiştim şahsen 😭 listede olur diyordum ama sırası baya etkileyiciydi
Wony slayyy
Nasıl staysınız anlamıyorum gerçekten
Vatan haini onlar

Ü

Üye silindi 187

sirf erkek gruplari gibi 2 snde bi populerite icin fanservice yapmayan kiz gruplarina samimiyetsiz denmesine sinir oluyorum. ne bekliyordunuz kizlardan?

cikis yapali cok olmadi, hala caylaklar. yaptiklari her hareketleri izleniyor. tek hatalarinda dunyalarinin baslarina yikilacagini biliyorlar. erkek idol yapsa iki gun konusulacak seyleri yaptiklarinda tum karoyerlerince unutulmuyor bu olar.

bunun uzerine de asla takdir edilmiyorlar. 10cm topuklularla, mini eteklerle dans ediyorlar ama erkek gruplari gibi sarkiyla alakasi olmayan salak salak koreografileri olmadigi icin ya da 9262837 tane rahatsiz edici mimik yapmadiklari icin hem dans edemiyor hem de sahne hakimiyeti yok muamelesi goruyorlar. sektorde gercekten sarki soyleyebilen idollerin yuzde yetmis besi kadin ama vokalleri takdir edilmiyor. erkek gruplarinda da vokal yapamayanlari rapci yapiyorlar ve yuzde doksani rap yapamiyor ama goze carpan sadece kadinlar.

cidden diken uzerinde durmalari gereken, her sekilde cifte standarta ugradiklari bu sektorde nasil bi samimiyet gostermelerini bekliyorsunuz? sanki agizlarindan cikan tek bir lafla cancellanmayacaklar gibi xvnzvxmzbnx

bu arada burada yazdiklatim sana ozel degil genel konustum ama yine de merak ettim, neylerini samimiyetsiz buldun?
slaaay