- Tepki
- 7,306
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlTeşekkür ederiiimmmİmza aşırı iyiii
Rica ederim gülümTeşekkür ederiiimmm
Ben de seni yemek isterdim ama tatlı krizine girmekten korkuyorum. Teşekkür ederim
Yaaa erimiş sütlü çikolata gibi oldummm rica ederimmBen de seni yemek isterdim ama tatlı krizine girmekten korkuyorum. Teşekkür ederim
Ama bak aldın çünkü hak ediyorsun@Haney 🍯 @PonyWinx09 @andromeda çok mutlu oldum daha önce bu tarz iltifatlar aldığımı hatırlamıyorum 🩷
Ben yaptım biliyor musun, arada açıp okuyorum. Çok güzel hissettiriyorYapmayın ekran görüntüsü alıp özel klasör oluşturmamak için kendimi zor tutuyorum
Evet chan konusunda ive’i savunuyorsan kötü bir staysindir zaten neyse regli olmuşum zaten daha fazla dinyemiyceğim siziKötü stayleriz cano, Ive'ı savunuyoruz ya
Yerim seni sen çok tatlısınYapmayın ekran görüntüsü alıp özel klasör oluşturmamak için kendimi zor tutuyorum
Bence güzel bir şey. Arada kendini şımartmak gerek. Ve kim sana hakaret edebilir ki? Profiterole çirkin demek gibi bir şey buBende bir iki kere yaptım sonra kendimi nedensizce kötü hissettim ve sildim ben iltifat falan çok düşünüyorum ya da üzülüyorum nedensizce hakaret yemek iltifattan daha normal hissettiriyor bana artık neden bilmiyorum
Hayır. Bugün amcamın ölüm yıldönümü olduğu için siyah yapmak istedim. Salı günü eski haline döndüreceğimBilmiyorum iltifatlar gerçekten aşırı farklı hissettiriyor çoook harika hissediyorum sonra düşünmeye başladıkça karmaşıklaşıyor falan filan boşver de BALIM PROFİLİN GİTTİ BENİ ENGELLEDİN Mİ
Sıkıntı yok aşk bahçem. Bilemezdin sonuçta. Teşekkür ederimÖzür dilerim ben bende hata vardır diye demiştim geçen birinde daha olmuştu kusura bakma Allah rahmet eylesin
Teşekkür ederim kiraz çiçeğimAllah rahmet eylesin, mekanını cennet etsin
Bizzat ben seni kovacagimKesinlikle var biliyor musun? Yarın beni forumdan kovmayı planlıyorlarmış.
Dün gece @gnabnahc i kovma hayalleri ile uyudumYok sadece chani savunanlara yapıyolar sanırım
Ben sadece rose istiyorumKıskandın demi
Wony slayyyİlk 3te olabileceğini düşünmemiştim şahsen listede olur diyordum ama sırası baya etkileyiciydi
Vatan haini onlarNasıl staysınız anlamıyorum gerçekten
slaaaysirf erkek gruplari gibi 2 snde bi populerite icin fanservice yapmayan kiz gruplarina samimiyetsiz denmesine sinir oluyorum. ne bekliyordunuz kizlardan?
cikis yapali cok olmadi, hala caylaklar. yaptiklari her hareketleri izleniyor. tek hatalarinda dunyalarinin baslarina yikilacagini biliyorlar. erkek idol yapsa iki gun konusulacak seyleri yaptiklarinda tum karoyerlerince unutulmuyor bu olar.
bunun uzerine de asla takdir edilmiyorlar. 10cm topuklularla, mini eteklerle dans ediyorlar ama erkek gruplari gibi sarkiyla alakasi olmayan salak salak koreografileri olmadigi icin ya da 9262837 tane rahatsiz edici mimik yapmadiklari icin hem dans edemiyor hem de sahne hakimiyeti yok muamelesi goruyorlar. sektorde gercekten sarki soyleyebilen idollerin yuzde yetmis besi kadin ama vokalleri takdir edilmiyor. erkek gruplarinda da vokal yapamayanlari rapci yapiyorlar ve yuzde doksani rap yapamiyor ama goze carpan sadece kadinlar.
cidden diken uzerinde durmalari gereken, her sekilde cifte standarta ugradiklari bu sektorde nasil bi samimiyet gostermelerini bekliyorsunuz? sanki agizlarindan cikan tek bir lafla cancellanmayacaklar gibi xvnzvxmzbnx
bu arada burada yazdiklatim sana ozel degil genel konustum ama yine de merak ettim, neylerini samimiyetsiz buldun?
Ne..?Bizzat ben seni kovacagim
Dün gece @gnabnahc i kovma hayalleri ile uyudum
Ben sadece rose istiyorum
Wony slayyy
Vatan haini onlar
VSJQBSKQBSJQHW sen takıl buralarda fena komikevet chanroom bitti ve içimizdeki öfke hiç bir zaman bitmicek
İçimizdeki öfke hiç bir zaman bitmicek siz nasıl staysiniz siz nasıl üzülmezsiniz utanmadan Ive mı stanliyorsunuzVSJQBSKQBSJQHW sen takıl buralarda fena komik