Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jamboree Konseri Için Hybe, 45 Bin Bts Fotoğraf Kartı Gönderiyor

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Güney Kore hükümeti, bunun "Ulusal Prestij" meselesi olduğunu söyleyerek BTS'den Dünya İzci Jombree'de performans sergilemesini istedi.Ve Savunma Bakanlığı da kabul etmeleri halinde onlara tüm desteği vereceklerini söyledi. Hatta bunun için askerde olan üyeleri bile çağıracakları söylentileri yayınlandı.

Daha sonra New Jeans'in performans sergileyeceği açıklandı. Dün de ayrıca IVE 'nin de katılacağını açıkladı. Önceden bu olaya çok iyi bakmayan Starship Şirketi dün katılacaklarını açıkladı. Ayrıca ITZY, Mamamoo, NCT Dream, The Boyz gibi daha bir çok katılımcı da olduğu açıklandı.

Kore Medyasının açıklamasına göre BTS etkinliğe katılamayacak ancak HYBE etkinlik alanına katılanlar için 45 bin fotokart gonderecek.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
Bu etkinliği koreliler istemiyor ama üst tayfa olması için diretiyor.Devlet ve hybe kanki olmuşlar.Hybe ilk destekledi durumu şimdi arkadan diğerleri de geliyor.

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,350
Bts gitmeyecekmiş neyseki. Rahatladım. Hükümetle hybenin yakın olması beni çok rahatsız ediyor. Sanki hükümetin büyük bi olayı olsa btsi yakacaklarmış gibi hissediyorum