Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jennie Tae Ile Yakalandığı Kombini Paylaşmış

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Jennie ile tae Paris'te yakalandıkları zamanki kombini yapıp paylaşmış birçok army ve blackpink solo Stan ilgi için yaptığını söylüyor bazıları ilişki haberiyle gündeme gelmek için tae yi kullanıyor diyor bsbsbzbdjdnsnsn. Jennie yi sevmem ama bu gece gay fetişçi shiperların ve oppacıların uykularını kaçırdı Allah razı olsun

Ü

Üye silindi 189

her ne kadar gay fetisci fanlari kudurttugu icin sevinsem de durum biraz ***** acikcasi. ikisi de sirketlerinin en buyuk gruplarindan. bp bts olmasa hype yg coker. kalkin adam gibi aciklama yapin. iliskiyi onaylayip milyon tane linc de yemiyim ama arada bi iliskimizden ipuclari verelim ki insanlar bizi konussun.

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
fanlar bu fikre tamamen alışana ve iki tarafa da saldırmayı bırakana kadar "birlikte olduğumuzu ucundan gösteriyoruz ama söylemiyoruz" durumunu devam mı ettirecekler acaba
Bilmiyorum ama bu durum o kadar sıktı ki hem ilişkilerini belli etmeye çalışıyorlar hemde bir açıklama yapmıyorlar.şirketler yapmak istemiyorda acaba biz mi belli etsek diye mi düşünüyorlar anlamadım ,ben hala gurumide kaldı hafam ne alakaydı hala onu anlamaya çalışıyorum

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Bu kadar nefrete rağmen hala birlikte olmalarına çok şaşırıyorum. Bayağı uzun bir ilişki. Bence bir sene daha sevgili kalabilirlerse sonu evlilik dkdndmdm

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Jennie ile tae Paris'te yakalandıkları zamanki kombini yapıp paylaşmış birçok army ve blackpink solo Stan ilgi için yaptığını söylüyor bazıları ilişki haberiyle gündeme gelmek için tae yi kullanıyor diyor bsbsbzbdjdnsnsn. Jennie yi sevmem ama bu gece gay fetişçi shiperların ve oppacıların uykularını kaçırdı Allah razı olsun
Tam bunun icin baslik acacaktimmmmm simdi acacagim ama baska

amaterasu

Trainee
Tepki
65
Bence Jennie ve Tae açıklamak istiyorlar ama ajansları stratejik davranıyor ve resmi olarak onaylansın istemiyor. Ama çok bariz birlikteler ve rahat rahat ilişkilerini yaşıyorlar gizlemiyorlar da. Artık hala inanmayıp kendini kandıran hayran yoktur umarım da kesin vardır oppacılar ve shipperlar...