Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şarkı bu gençler.Şarkıyı weverse yayınında 3 ay önce paylaştı ve paris date'i 2 ay önce.
Son resmi açıklamam gerekirse gurumi yine fotoğraf sızdırıyorken "jennie bu attıklarımı paylaşırken altına -you're my other half- yazdı" demişti.
Valla jennie tae ye büyü yaptı diyeni gördüm sahte pr diyeni gördüm taeyi zorladılar diyeni gördüm valla şimdi bakiyorum da gayet yakisiyolar. Ve çok da romantikler. Fanlar keşke bu kadar toksik olmasa
V zaten önceden de sevdiği kadını Paris sokaklarında dolaştırmak istediğini söylüyordu belki jennie olacağından habersiz ilerde bunu yaşayacağı kadına yazmıştır
Çok romantik ya yumuş yumuş oldum.V zaten böyle biriydi romantik filmler izlemeyi felan da seviyor hayali baba olmak olan birisi.Jennie cidden şanslı umarım musmutlu bir ilişkileri olur.Jennie'nin You and Me şarkısı da bu şarkıyla paralel sözler içeriyor fanlar paylaşmştı.Hala ilişkilerine inanmayan cosplayciler bilse keşke bunları.
asiri tatlilar ve y&m nin sozleriyle cok Uyumlu
Tae hem aydan hem danstan bahsetmis jennie ninde dancing in the moonlight diyeydi sarki sozu
Zaten pariste yuruduler Jennie de sarkinin onceden kaydedildigini soylemisti youtubede ben Taehyungumu yuruyusunden tanirim bu o degil diyenler vardi JSJWJWISJAJWJWN ໒( ♥ ◡ ♥ )७ℒℴѵℯ*¨*• ♡
tae ve jennie gerçekten çıkıyorlardı bundan bunda hemfikiriz ama her şeyi de sevgili olmalarına bağlamasanız mı ya şarkıyı 3 yıl önce yazmıştı diyenler var jennie fotoğraf paylaşıyor tae ile ilgili tae şarkı yayınlar jennie ile ilgili bunca zamandır hiç ipucu vermemiş çift ayrıldıktan sonra vermez. ayrıca jennie tae ayrılık haberi tae askere gitmeden önce çıktı tae jennie ile ayrılacağını daha en baştan biliyor muydu
tae ve jennie gerçekten çıkıyorlardı bundan bunda hemfikiriz ama her şeyi de sevgili olmalarına bağlamasanız mı ya şarkıyı 3 yıl önce yazmıştı diyenler var jennie fotoğraf paylaşıyor tae ile ilgili tae şarkı yayınlar jennie ile ilgili bunca zamandır hiç ipucu vermemiş çift ayrıldıktan sonra vermez. ayrıca jennie tae ayrılık haberi tae askere gitmeden önce çıktı tae jennie ile ayrılacağını daha en baştan biliyor muydu