Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jennie'nin Gelecekte Bir Marvel Filminde Oynayabileceği Söylentisi Çıktı

amaterasu

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
29
Tepki
65
Puan
8
Dispatch'in haberine göre söylentiler diyormuş ki Jennie, Asyalı süper kahraman takımı The Agents of Atlas üyesi olarak Marvel çıkışını yapacakmış. Oynayacağı karakter, Luna Snow olarak bilinen ve buz temelli süper güçlerini dünya çapında insanları korumak için kullanan bir K-Pop yıldızı olan Seol Hee'ymiş.

Link:
 

Ekli dosyalar

  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 9
  • unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    129.9 KB · Görüntüleme: 9

inx

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
742
Tepki
2,462
Puan
186
şu reklamı izleyince benzer bir projede yer alsa yakışır diye düşünmüştüm söylenti de olsa sevindim o yüzden. doğruysa rolün altından kalkabilir umarım
 

elderun

Trainee
Katılım
11 Haz 2023
Mesajlar
43
Tepki
109
Puan
8
Artık
2023 bence jennienin yoğun olduğu bir dönem olacak bu diziden sonra benim kendi tahminim jennie albüm alacaktır pek çok insan olanaksız görse de ben tam albüm ihtimali görüyorum.Marvel dizisi de olacaksa jennie stan olsam bayram ederdim diye düşünüyorum.En aktif dönemine girecek bence.Diziyi de albümünü de merak ediyorum ben.
Böyle olursa 2018'de jennie çok fazla promo alıyor,grupta ayrıcalık sağlanıyor diye çok kavga ediyorlardı gene aynısı olur sanki.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Böyle olursa 2018'de jennie çok fazla promo alıyor,grupta ayrıcalık sağlanıyor diye çok kavga ediyorlardı gene aynısı olur sanki.
Özellikle Lisanın fanları bence böyle yapar.
 

elderun

Trainee
Katılım
11 Haz 2023
Mesajlar
43
Tepki
109
Puan
8
Şöyle söyleyeyim açıksasi artık Marvel eski benliğini kaybetti iyi oyuncu ,kötü oyuncu umrunda değil artık amaçları sadece para ama jennie de şöyle bir durum var zaten kızın bir karizmasi var ve bu karizmasini ben müzikte kullanmasini tercih ederim batıya açılacaksa kesinlikle müzik üzerinden olması lazım yoksa kendisini saçma işlerle uğraşmasi ilgisini kaybettiricektir insanlara karşı
Tüm kariyeri boyunca her zaman iyi popüleritede olmayacak ama acımasız fakat gerçek bence yaşlanınca tüm ünlüler arka plana düşüp gençler ön plana çıkıyor.Katy Perry mesela.Eğer müzik planları varsa bence çalışma yapmalı artık üstünde farklı yönleri deniyor çok fazla şirket suçu olduğunu düşünmüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası böyle bir konu açmayi planlıyorum ama jennieye gelecek olan negatif ve lincleri görmek isistemiyorum
Zaten forumdaki blinkler jennie fanları falan bu durumun farkındadır bence yani olacak olan şeyi engelleyemezsin diye bir şey var diye düşünüyorum.Senin açmakla bir alakası yok bence.Aklında varsa aç,her türlü bakış açısını görmek güzel olur.
 
Üst