Marceline Abadeer
Trainee
- Tepki
- 49
Jennie stiliyle, özellikle debut zamanındaki haliyle beni etkileyen biri.
O zaman bir de daha küçüktüm, e moda da o giydikleriydi zaten. Etkilenmemek mümkün değildi anlıyor musunuz?
Neyse efendim.
Şimdi sizlere olmayan moda bilgimle (tamam biraz var belki) çok değerli (evet.) görüşlerimi sunacağım.
Genel olarak benim sevdiğim tarzı göreceksiniz. Üzgünüm.
Debut Jennie benim için ayrı zaten. O looklardan bir iki koyayım size.
Burada saçları uzun ve hafif açtırılmış. Daha salaş ve genç (kendi de küçük zaten daha) bir stili var. Hala da genç ama burada 20'lerinde.
Cool kız 2015. O kız Jennie.
Ten renginde whitewash yok ve acayip cool duruyor.
Zaten başımıza kim bu whitewashı bela ettiyse.
Reel halleri muah.
Bakın yukarıdaki resimlerde daha hip bir stil var, aşağıda da yine debut döneminde olmasına rağmen preppy giyinmiş. İlk stilistleriydi bu kıyafetleri veren.
Genelde ikinci stilist daha çok beğenilse de bence ilk stilistleri de zamanın ruhunu çok iyi yansıtıyordu. O lüks imajı bu dönemde atıldı bana kalırsa. Blair Waldorf gibi biraz.
Bu dönemde sallanan küpeler ve uzun saçları dikkat çekiyordu.
Ve gelelim çoğunluğun en beğendiği era olan 2018 looklarına.
Tabii artık stil oturmuş, Jennie de prime döneminde. O meşhur Jennie tokaları bu erada geldi.
Solosunun da olduğu seneydi. Bu eranın en belirgin özelliği sıfır kollar ve ona eşlik eden kolyeler. (BP School izleyenler bilir orada da çok güzel görünüyordu. Hafif preppy hava vardı yine.)
(Burada.)
Şimdi zaman atlaması yapıp Born Pink'e gelelim.
Born Pink sırasında da çok güzel looklar alsak da bana en hitap etmeyen görünümler bu eradaydı.
Örneğin;
Bu kombini hiç sevemedim. Yakışmadı Jennie. (Biliyorum okuyorsun buraları.)
Ama bu yazının amacı benim zevklerim ve renklerim olduğu için beğendiklerimden devam edelim.
Şimdi yukarıda az hitap falan şov yaptım da yine güzel. Güzel yani. Ama bence bu dönemin eksiği vuruculuktu. İkonik bir şey yakalayamadık.
O eksikliği You And Me'deki balerin benzeri tarzıyla kapattı ama bir nebze.
Tozluklar ve balerin ayakkabıları. O elbiseler ve toplu saçlar.
Ve de son döneminin en best looklarından biri:
Coachella!
Sen n'aptın Jennie? Beyaz giyme toz olur. Hehe.
Cidden güzeldi ama.
Ben toplamda üç aşamaya ayırdım.
1- Debut, ilk stilist
2- 2018 solo era, ikinci stilist
3- Born Pink era
Ve bazı elbiselerin tarihi karışmış olabilir. Özellikle eski olanlar. (Ben de insanım yahu, nasıl tutayım hepsini aklımda?)
Ancak genel olarak Jennie'nin stilini beğeniyorum. Kendine yakışanı buluyor. İlham verecek birden fazla kombini var.
O zaman bir de daha küçüktüm, e moda da o giydikleriydi zaten. Etkilenmemek mümkün değildi anlıyor musunuz?
Neyse efendim.
Şimdi sizlere olmayan moda bilgimle (tamam biraz var belki) çok değerli (evet.) görüşlerimi sunacağım.
Genel olarak benim sevdiğim tarzı göreceksiniz. Üzgünüm.
Debut Jennie benim için ayrı zaten. O looklardan bir iki koyayım size.
Burada saçları uzun ve hafif açtırılmış. Daha salaş ve genç (kendi de küçük zaten daha) bir stili var. Hala da genç ama burada 20'lerinde.
Cool kız 2015. O kız Jennie.
Ten renginde whitewash yok ve acayip cool duruyor.
Zaten başımıza kim bu whitewashı bela ettiyse.
Reel halleri muah.
Bakın yukarıdaki resimlerde daha hip bir stil var, aşağıda da yine debut döneminde olmasına rağmen preppy giyinmiş. İlk stilistleriydi bu kıyafetleri veren.
Genelde ikinci stilist daha çok beğenilse de bence ilk stilistleri de zamanın ruhunu çok iyi yansıtıyordu. O lüks imajı bu dönemde atıldı bana kalırsa. Blair Waldorf gibi biraz.
Bu dönemde sallanan küpeler ve uzun saçları dikkat çekiyordu.
Ve gelelim çoğunluğun en beğendiği era olan 2018 looklarına.
Tabii artık stil oturmuş, Jennie de prime döneminde. O meşhur Jennie tokaları bu erada geldi.
Solosunun da olduğu seneydi. Bu eranın en belirgin özelliği sıfır kollar ve ona eşlik eden kolyeler. (BP School izleyenler bilir orada da çok güzel görünüyordu. Hafif preppy hava vardı yine.)
(Burada.)
Şimdi zaman atlaması yapıp Born Pink'e gelelim.
Born Pink sırasında da çok güzel looklar alsak da bana en hitap etmeyen görünümler bu eradaydı.
Örneğin;
Bu kombini hiç sevemedim. Yakışmadı Jennie. (Biliyorum okuyorsun buraları.)
Ama bu yazının amacı benim zevklerim ve renklerim olduğu için beğendiklerimden devam edelim.
Şimdi yukarıda az hitap falan şov yaptım da yine güzel. Güzel yani. Ama bence bu dönemin eksiği vuruculuktu. İkonik bir şey yakalayamadık.
O eksikliği You And Me'deki balerin benzeri tarzıyla kapattı ama bir nebze.
Tozluklar ve balerin ayakkabıları. O elbiseler ve toplu saçlar.
Ve de son döneminin en best looklarından biri:
Coachella!
Sen n'aptın Jennie? Beyaz giyme toz olur. Hehe.
Cidden güzeldi ama.
Ben toplamda üç aşamaya ayırdım.
1- Debut, ilk stilist
2- 2018 solo era, ikinci stilist
3- Born Pink era
Ve bazı elbiselerin tarihi karışmış olabilir. Özellikle eski olanlar. (Ben de insanım yahu, nasıl tutayım hepsini aklımda?)
Ancak genel olarak Jennie'nin stilini beğeniyorum. Kendine yakışanı buluyor. İlham verecek birden fazla kombini var.