Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jeon Somi'nin Müzik Videosu Çalıntı Iddiaları Yüzünden Eleştiriliyor.

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Şarkıcı Jeon Somi'nin yeni şarkısı 'Fast Forward'ın klibindeki karakterin başka bir sanatçının çizimini kopyaladığından şüpheleniliyor.

Ayın 8'inde, Jeon Somi'nin yeni EP albümü "GAME PLAN"ın başlık şarkısı "Fast Forward" müzik videosundaki karakterin başka bir sanatçının çizimine benzediği söylenerek, 8'inde internette gündeme geldi.

Birçok netizen, Jeon Somi'nin 'Fast Forward' müzik videosu karakterinin Japon karikatürist Rumiko Takahashi'nin çizdiği 'Noisy Stars' karakterine benzediği görüşünü dile getirdi.

indir.jpeg
images.jpeg

Daha sonra Jeon Somi'nin şirketi The Black Lapel açıklama yaptı.

Şarkıcı Jeon So-mi, çalıntı tartışması için özür diledi.

The Black Label ajansından bir yetkili, 9'unda Xports News'e şunları söyledi: "Şirket, Jeon Somi'nin yeni şarkısı 'Fast Forward'ın müzik videosundaki karakterlerin mevcut Japon çizgi film karakterlerine benzediğini de fark etti ve silmeye karar verdi."

"Dikkatlice incelemeliydim ama üzgünüm önceden kontrol edemedim" diye ekledi ve özür diledi.

Kaynak: Theqoo&Daum
 

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Anime olarak düşünüp çizim benziyor diye neden telif atmışlar dedim ve kafam baya karıştı sonra tekrar okuyunca karikatürist yazdığını çizen kişinin kendisine özel olduğunu anladım.Şahsen direk aynısı olmadığı için benlik sıkıntı yok ama şirket sildiğine göre sıkıntı varmış demek ki 💁‍♀️
 
Üst