Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jihyo Solo Geliyor!!!

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
AVvXsEgvazLp2DHbdGsbRszEG22gFjiB2NQQ6G7Zow8TLPlwUUh--LEKTr8MlFAjVfgQTYAMB-OCSu11U8TgU_diH6s8PqWv5edkrR2TbXadIa7JcOHLzNEY65xYpIpoRzD2CpkXrYf-RAYT8Df6hUo8j_fn1zM19fjH967PhPJyk6C66EViAJZ-sTqiFyFUyD0=s16000

JIHYO ilk mini albümü "ZONE" ile 18 Ağustos'ta solo çıkışını yapacak.

Heyecanlı mısınız? Beklentileriniz neler?

marin

Trainee
Tepki
637
Aşırı heyecanlıyım. Bir yandan kavruk teniyle ve o muhteşem enerjisiyle Sistar'ın yaz şarkıları tadında bir işle gelsin istiyorum. Diğer yandan Perfect World, Go Hard gibi güçlü işlerle gelsin diyorum. Çok ama çok kararsızım. Ama eminim çok iyi bir albüm gelecek. TWICE'ın müziğine sonsuz güvenim var. 💖

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Kapak baya güzel olmuş 👏👏 sırf buna bakarak duygu yüklü slow bir şarkı gibi hissettim benim tercihimde bu yönde güzel bir sesi var böyle şarkıları kaldırabilir beklenti içindeyim 🤭😂 Ay hadi hayırlı olsun 🙏

Son düzenleme:
Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Aşırı heyecanlıyım. Bir yandan kavruk teniyle ve o muhteşem enerjisiyle Sistar'ın yaz şarkıları tadında bir işle gelsin istiyorum. Diğer yandan Perfect World, Go Hard gibi güçlü işlerle gelsin diyorum. Çok ama çok kararsızım. Ama eminim çok iyi bir albüm gelecek. TWICE'ın müziğine sonsuz güvenim var. 💖
Perfect World'deki Jihyo'nun vokalleri >>>>>>> Twice'ın bütün şarkıları

marin

Trainee
Tepki
637
Perfect World'deki Jihyo'nun vokalleri >>>>>>> Twice'ın bütün şarkıları
Yanarım yanarım Perfect World'ün Japonca başlık şarkısı olarak çıkıp harcanmasına. Ahh Kore dönüşünde bir çikarsalardı o şarkıyı öyle güzel ters köşe olurdu kiii 😢