JeyKey
Rookie Idol
- Tepki
- 756
Şimdi diyeceksiniz ki bu kız da amma mızmız çıktı hep bi şikayetle geliyor ama arkadaşlar cidden gına geldi bu konuları birilerine söylemezsem ölürüm valla.Şimdi ben yine shortsda dolaşırken bilmem nerede olan milattan önce kaçıncı asırda olan bir video yeniden birisi tarafından paylaşılmış ve ben onu gördüm. Videoda Jimin(bts üyeleriyle) geliyor Jeongyeon un falan oturduğu yerin arkasına oturuyorlar o an da Jeongyeon gidiyor işte açıklamaya da şey yazmış aralarında ne oldu acaba bu tarz bir şey. İşte yorumlara da kanıtsız falan bilip bilmeden konuşan (tıpkı mahallede olan gıybetci teyzeler gibi) veletler doluşmuş. Hepsi yazmış işte bilmem Jiminle jeongyeon düşman, yok bilmem jimin jeongyeonun arkadaşıyla sevgili olmuş sonra aldatmış. ARKADAŞLAR CİDDEN SORUYORUM İYİ MİSİNİZ? Bunun hakkında hiçbiri konuşmamış bile ve birisi gelip benim oturduğum taraflarda oturunca kalkıyorsam onunla düşman olmak zorunda mıyım? belki kızın bir işi vardır veya birisini görmüştür onun yanına gitmiştir. Jimin oraya geldiğinde jeongyeon onu görmedi bile.İşin komik tarafı bu söylentileri Army veya once çıkarmamış. Diğer fandomlar(çoğunluk anti) çıkarmış. Lütfen böyle şeylere zaman harcamak yerine azıcık idollerinizle ilgilenin veya kıskanıp onlara çamur atmak yerine idollerinizin şarkılarına stream falan kasın da faydanız dokunsun ya da daha iyisi gidin uyuyun da hayrınız olmuyorsa zararınız da olmasın
Umarım bir şeyler anlatabilmişimdir.
Umarım bir şeyler anlatabilmişimdir.