Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Grup içi shipler gerçek olmadığı o kadar belliyken gerçekliğine o kadar sorgusuz inanıyorlar ki neden kız erkek çiftlerde de aynısını yapmıyorlar ki.tae jennie olayında o kadar zorlama kanıtlarla inkar ediyorlaki tae nin o zaman Paris'te olduğunun kanıtı olan imza videosu için "tae nin imzası daha büyük" diye inanmayan bile gördüm.kai jennie ilişkisinde de şirket onaylamasına rağmen reklam ilişkisi denildi baek ve taeyeon öpüştükleri videosu olduğu halde o da reklam ilişkisi taehyun klüp videosu fake Jake in kızlardan sigara istediği video da cosplay jungkook un dövmeci kızla samimi olduğu fotoraflar ve Instagram'da onun dövmesini çizmesi gibi göndermeler yapmasına rağmen jungkook gay kızlardan korkuyor kız jungkook tan prime kasıyor oluyor. "Gerçekse saygı duyarım ama...." inkar ediyorum biasım gay çıkmadı diye kuduruyorum açıklaması bu sen sırf oppacı damgası yememek için böyle söylüyorsun asıl konuya gelecek olursam Kpop Stan lerin eşcinsel shiplere olan bu sorgusuz inancını gizli oppacılık olarak algılıyorum hayal dünyasını süsleyen biasının karşı cinsle birlikte olmasındansa gay çıkması içine daha fazla su serpiyor çünkü