Only Once🍭
Trainee
- Tepki
- 464
Ben genellikle pek bilinmeyen müzikler dinlemeyi daha çok severim ve bunları sevdiğim kişilere tavsiye etmeyi ve göndermeyi çok severim bunlardan bazıları şunlar
1-) "Raslantı" grubu henüz yeni 1. yılını doldurmuş bir grup ve şu ana kadar 3 şarkıları var ve 3'ü de birbirinden güzel
---- Off my mind
----Artık çok geç
---- Sonu ne olur?
2-) "Bi'Saniye" grubu ise bu yılın başlarında kuruldu ve geçenlerde 2. şarkılarını yayınladılar ve ikisi de birbirinden kaliteli
----- Sen Yokken
----- Kandırın Beni
3-) "Dediler ki" grubu ise 2 yıllık olmasına rağmen sadece 2 şarkıları var ve sıralamakta çok zorlandığım şarkılar şans vereceğinize değer 2 muazzam parça
----- Duy Beni
----- Anlarsın
4-) "Kaldı 8" grubu ise ODTÜ çıkıslı bir grup 3. yıllarına girecekler ve 18 şarkıları var benim pek takip etmediğim ancak bazı şarkılarını severek dinlediğim bir grup
------ Esinti > dinlediğiniz zaman asla pişman olmayacağınız bir parça
5-) "Kaset" bu grup ise 2016 yılında kurulan ve başarı merdivenlerini yavaş yavaş tırmanan bir grup 8 şarkıya sahipler
----- Güzel olmaz mı
----- Yanıbaşıma
----- Güzel olur benim favorilerim
6-) Erden Erdoğan ~ 1970 ise radyoda duyup beğendiğim bir şarkı
Bunlar benim favori müziklerim şans vermenizi tavsiye ederim
1-) "Raslantı" grubu henüz yeni 1. yılını doldurmuş bir grup ve şu ana kadar 3 şarkıları var ve 3'ü de birbirinden güzel
---- Off my mind
----Artık çok geç
---- Sonu ne olur?
2-) "Bi'Saniye" grubu ise bu yılın başlarında kuruldu ve geçenlerde 2. şarkılarını yayınladılar ve ikisi de birbirinden kaliteli
----- Sen Yokken
----- Kandırın Beni
3-) "Dediler ki" grubu ise 2 yıllık olmasına rağmen sadece 2 şarkıları var ve sıralamakta çok zorlandığım şarkılar şans vereceğinize değer 2 muazzam parça
----- Duy Beni
----- Anlarsın
4-) "Kaldı 8" grubu ise ODTÜ çıkıslı bir grup 3. yıllarına girecekler ve 18 şarkıları var benim pek takip etmediğim ancak bazı şarkılarını severek dinlediğim bir grup
------ Esinti > dinlediğiniz zaman asla pişman olmayacağınız bir parça
5-) "Kaset" bu grup ise 2016 yılında kurulan ve başarı merdivenlerini yavaş yavaş tırmanan bir grup 8 şarkıya sahipler
----- Güzel olmaz mı
----- Yanıbaşıma
----- Güzel olur benim favorilerim
6-) Erden Erdoğan ~ 1970 ise radyoda duyup beğendiğim bir şarkı
Bunlar benim favori müziklerim şans vermenizi tavsiye ederim