Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kötü Ilişki Anılarınız (Biraz Dertleşmek Istedim)

Ü

Üye silindi 244

ya nerden başlasam ki. ya şimdi bu ilişkim bir yıldır sürüyordu. A diyeyim ona. İsimini tekrardan yazarken bile üzülüyorum ondan. neyse. yani baya güvenilir baya sürüst zeki bir erkekti. baya da yanımdaydı bu son zamanlarda. ki büyü ile aşık etmemiştim şdcşdc yani cidden seviyordu beni. bu benim babamın cenazesine de geldi. beni eve bıraktı. akşam kötüydüm ben onu aradım ama açmadı. dedi işi var. dün yürüyüşe çıkmıştım. eve yakın bi kafeye oturdum. bi kız benim yanıma geldi ismin ada ve sevgilin A değil mi dedi. ben de şaşırdım evet dedim. sevgilinle 2 haftadır yatıyorum dedi. direkt fotoğrafı çıkardı gösterdi. gözlerimin önünden gitmiyor görüntü. içimi dökmek istedim. adam resmen cenazeden çıkmış svişmeye gitmiş ya. ki ben buna borç bile verdim 10.000 civarı. o paraları kimlerle yedi acaba.. neyse off.bu kadardı umarım kimse abartıyorsun falan demez bu yazdıklarıma

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
ya nerden başlasam ki. ya şimdi bu ilişkim bir yıldır sürüyordu. A diyeyim ona. İsimini tekrardan yazarken bile üzülüyorum ondan. neyse. yani baya güvenilir baya sürüst zeki bir erkekti. baya da yanımdaydı bu son zamanlarda. ki büyü ile aşık etmemiştim şdcşdc yani cidden seviyordu beni. bu benim babamın cenazesine de geldi. beni eve bıraktı. akşam kötüydüm ben onu aradım ama açmadı. dedi işi var. dün yürüyüşe çıkmıştım. eve yakın bi kafeye oturdum. bi kız benim yanıma geldi ismin ada ve sevgilin A değil mi dedi. ben de şaşırdım evet dedim. sevgilinle 2 haftadır yatıyorum dedi. direkt fotoğrafı çıkardı gösterdi. gözlerimin önünden gitmiyor görüntü. içimi dökmek istedim. adam resmen cenazeden çıkmış svişmeye gitmiş ya. ki ben buna borç bile verdim 10.000 civarı. o paraları kimlerle yedi acaba.. neyse off.bu kadardı umarım kimse abartıyorsun falan demez bu yazdıklarıma
Ya uzuldum simdi:< bana anlatabilirdin yakin degiliz ama dinlerdim hem duygularini umursamayanlari pek kafaya takma😙

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Hoşlandığım çocuk en yakın arkdaşımla çıktı en yakın arkdaşımda ayrılınca senin yüzünden ayrıldım sana değer veriyorum seni üzmemek için ayrıldım demişti jfkdkkd Hoşlandığım çocukta ayrıl ayrılmaz bana tekrar mesaj atmıştı. Daha üstü gelir mi yazacaktım off burayı okuyunca :/ erkeklerden nefret ediyorum BİZİM SEVGİMİZİ SİZE ÇOK FAZLA GELİYOR TOTONUZ KALKIYOR

Konu Sahibi
M

mevsim

üzüldüm, hayatında en çok desteğe ihtiyaç duyduğun günlerde yanında olmaması… kızla cinsel birliktelik yaşayacak kadar süreçte vardır arkasında olayın.
Yine de kurtulmuş oldun, böyle düşünmeye çalış verilmiş sadakan varmışta daha da bağlanmadan bitirmiş oldun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada o parayı ondan bir şekilde alırsın umarım

• Alev
Reactions: ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ya askim ne abartmasi sacmalama. Yasadiklarinin 10 da birini yasasaydin bile kimse seni uzgun hissettigin icin abartiyorsun diyemezdi. Ben daha once sadece bi iliski deneyimi yasadim onda da oyle beni uzecek mahvedecek bir sey olmadi ama bana da hep arkadasliktan vuruyorlar ya. Ben hep arkadaslarimi one koysam da onlara onem gostersem de bir bakiyorum onlar icin o kadar onemsizim ki. Ve bu kadar onemsiz olmak cok koyuyo insana. Insan iliskileri cok zorrr
Bence de sonucta hisler öznel abartiyorsun denmesi sacma ve ben senin arkadasin olurum:3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence de sonucta hisler öznel abartiyorsun denmesi sacma ve ben senin arkadasin olurum:3
Partners in tarot😭

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Ben anlatsam roman olur bu yüzden okuyup geçicem xmdmdxox

• Alev
Reactions: ask