Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kpop'ı Neden Takip Ediyorsunuz?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 645

Açıkçası bu fan olaylarından bile hoşlanmayan biriydim. Sadece "K-Pop" değil. Herhangi birini takip etmek bile saçma gelirdi. Hatta ergenlikte çok dalga geçmiştim. Ama üç yıl önce Jisung'un "God's Menu" rap partına denk geldim. Ve aşırı ilgimi çekti. -Bu arada sadece klasik, Türk Sanat ve Halk müziği dinliyordum. Ona rağmen bayılmıştım- Sonrasında bağımlısı oldum. Stray Kids'in her yaptığı iş benim için muhteşem.

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Açıkçası bu fan olaylarından bile hoşlanmayan biriydim. Sadece "K-Pop" değil. Herhangi birini takip etmek bile saçma gelirdi. Hatta ergenlikte çok dalga geçmiştim. Ama üç yıl önce Jisung'un "God's Menu" rap partına denk geldim. Ve aşırı ilgimi çekti. -Bu arada sadece klasik, Türk Sanat ve Halk müziği dinliyordum. Ona rağmen bayılmıştım- Sonrasında bağımlısı oldum. Stray Kids'in her yaptığı iş benim için muhteşem.
God's Menu çıkalı nasıl üç yıl oldu ya? Bir buçuk yıl önce değil mi? Zaman çok hızlı geçiyor

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
ilk başta farklı olduğu için dikkatimi ve ilgimi çekmişti şimdi ise gizemli olması benim sektörü takip etmemi sağlıyor sanırım değişik bir şekilde takip edesim geliyor öyle çok bayılmıyorum da sektöre ama şu var kpop dinlediğim süre boyunca duygularım çok değişti en sevdiğim hatta adı söylenince direkt akıllarına geldiğim gruba karşı tamamen soğuğum şuan... Tekrardan onlarla ilgili bir şey izlesem belki yine bir şeyler hissederim bilmiyorum ama şuan için o hiç değişmez dediğim duygumun da değiştiğini biliyorum 2 idol stanliyorum onlarda olmasa tamamen bırakırdım gibi geliyor

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Hala kpop dinliyorum dememde ki sebep 2. Jen 3. Jen şarkılarını ost ya da balladları dinlediğim için 😂4. Jen de haberlerde görüyorsam açıp dinliyorum listelerime aldığım biri yok. Fandom işini zaten bir kere girdim 13 sene önce bir daha da hiç bulaşmadım. Bu tanımlamalara göre kpop takip ediyor oluyor muyum emin değilim 😂 nedenine gelirsem,
eskiden coşturucuydu her grupta farklı bir şey bulabilirdim az gruba rağmen çeşitlilik vardı. Rastgele bi grubun katıldığı bir programı izleyebilirdim şimdiki çocuklar bi farklı geliyor🤷‍♀️ çoğunun yaşı benden küçük 🤦‍♀️🤦‍♀️5. Jen müzik tarzlarını da kafam götürmüyor😂