- Tepki
- 2,103
HANIMLAR KOŞUN, KURTARICI BİR ÜRÜNLE GELDİM!!! Sanırım son 1 aydır kimi görsem önerdim, size de önereyim.
Geçen ay böyle 3 tane küçük çantayı 190 liraya aldım? Şu anda biraz zam gelmiş 234 TL olmuş ama yine de inanılmaz iyi bir fiyat değil mi? Üstelik "off bu kadar ucuzsa kesin yırtılır" falan dedim ama bence gayet de kaliteliler, aman maşallah diyelim. Hatta şu sıralar sokakta herkeste bu çantalardan görüyorum, algıda seçicilik yüzünden mi bilemem ama cidden herkes bunlardan kullanıyor gibi. KLJSGFJDŞLKL
Şu an indirimde olan renkleri bu üçlü. Benim aldıklarımda beyaz renkli yerine kahverengi bir çanta vardı ama bu rengi daha güzelmiş, bi tık üzüldüm. Bence kaçırmadan alın derim, çok rahat kombinleyebileceğiniz kullanışlı bi çanta.
Bu arada çantaya "nolur nolmaz" diye her şeyi dolduran biriyseniz -benim gibi- sürekli kullanamazsınız, evet. Ama bazen şık kombinlerle büyük çantalar hoş durmadığında hemen birkaç parça doldurup yanınıza alabiliyorsunuz, iyi duruyor. İçine telefon, küçük boy cüzdan, anahtar ve orta boy kolonya şişesi sığdırabiliyorum ben. Bunlara ek olarak ağrı kesici, lip balm falan da eklenebilir zaten, yani genişliği fena değil.
Ürünü şu isimle malum alışveriş sitesinde bulabilirsiniz şlsdkgdf:
NOTHING Kadın 3'lü Mini Urban Çanta Seti Siyah Krem Vizon urbn3st14141
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.