Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Lee Sungyun Ve G-Dragon'un 'Uyuşturucu Suçlamaları' Nedeniyle Ülkeyi Terk Etmeleri Yasaklandı

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Aktör Lee Sungyun (48) ve şarkıcı G-Dragon'un (gerçek adı Kwon Ji-yong, 35) uyuşturucu kullanımı suçlamalarını araştıran polis, onların ülkeyi terk etmesini yasakladı. Ayın 27'sinde, Incheon Polis Teşkilatı Metropolitan Soruşturma Birimi, Bay Lee ve Bay Kwon'un ülkeyi terk etmesini yasaklamayı düşündükten bir gün sonra bu eylemi gerçekleştirdiğini duyurdu.

Polis, Doktor A'yı kendilerine uyuşturucu sağlamak suçlamasıyla tutukladı ve soruşturmayı sürdürüyor. Ancak bir polis yetkilisi, Bay A. hakkında tutuklama emri başvurusunda bulunma planını "incelemedik" dedi. Bay A'nın cesedinin ve hastanenin aranması ve el konulmasıyla ilgili olarak, "Herhangi bir arama ve el koyma yapılmadı" dedi.

Bay Lee, bu yılın başından yakın zamana kadar bir eğlence kuruluşunun çalışanı olan Bay B'nin evinde birkaç kez esrar da dahil olmak üzere üç türden fazla uyuşturucuyu solumak ve uygulamakla suçlanıyor. Polis, Bay B'yi tutukladı ve cep telefonuna el koydu. Bir polis yetkilisi şöyle açıkladı: "Bugün (el konulan cep telefonuyla ilgili) dijital adli tıp çalışması talep ettik."

Bay Kwon'un yasa dışı olarak psikotrop ilaçlar (psikotrop ilaçlar) uyguladığından şüpheleniliyor. Ancak Bay Kwon bu sabah avukatı aracılığıyla bir açıklama yaparak şunları söyledi: “Hiç uyuşturucu kullanmadım. Uyuşturucu kullanımı iddialarını şiddetle reddederek, "Yakın zamanda basına yansıyan 'Narkotik Kontrol Yasası'nın ihlali'ne ilişkin haberlerle hiçbir ilgisi yoktur" dedi.

Polis yakın gelecekte Bay Lee ve Bay Kwon'u aramayı ve alınan uyuşturucu türlerini ve bunların kaç kez alındığını araştırmayı planlıyor.

0003527845_001_20231027155601042.jpg
 
Üst