Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu G-Dragon, Uyuşturucu Iddialarıyla Ilgili Olarak Aktör Lee Jin Wook Ve Diğerlerinden Dolaylı Destek Alıyor

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,369
Puan
211
1700484989-2.jpg


20YY deki hukuki kaynaklara göre, Ulusal Adli Tıp Hizmeti (NFS), G-Dragon'ın saçları üzerinde yapılan hassas bir analizin uyuşturucular için pozitif tepkiler gösterdiğini Incheon Polisi'ne bildirdi.

NFS henüz tırnak analizi sonuçlarını yayınlamamış olsa da, polise önce saç analizinin sonuçlarını bildirdi.

Bu ayın başlarında, G-Dragon'ın uyuşturucuyla ilgili yasalar kapsamında şüpheli olarak soruşturulduğu sırada, polis ön bir reaktan testi gerçekleştirdi ve sonuçlar negatif çıktı. Ardından, NFS tarafından saç ve tırnakların derinlemesine analizi için ek örnekler toplandı. Saç analizi, saç uzunluğuna dayanarak yaklaşık bir yıl içinde uyuşturucu kullanımını belirleyebilirken, tırnak analizi son 5 ila 6 ay içinde kullanımı gösterebilir.

Özellikle, G-Dragon sosyal medyasında "사필귀정" (事必歸正) başlıklı bir görsel paylaştı, ki bu yaklaşık olarak "her şey doğruluğa döner" anlamına gelir. Mesaj, sonunda her şeyin doğru prensiplerle uyumlu olduğu, dolayısıyla masumiyetini ima etti.

G-Dragon'ın gönderisinden sonra, kız kardeşi Kwon Da-mi ve eniştesi Kim Min-jun, "Guardians Of Daisy" ve "Stand with G-Dragon" gibi etiketlerle desteklerini ifade ettiler ve diğerlerini de ona destek olmaya çağırdılar.

Daha önce 2016'da cinsel saldırı suçlamalarına maruz kalmış olan aktör Lee Jin Wook bile G-Dragon'ın gönderisini beğendi. Lee Jin Wook, kendi hukuki mücadelesi sırasında, suçlananın masumiyetinin tanınmasının ve yanlış suçlamaların ciddiyetinin vurgulanmasının önemini vurgulamıştı.

Diğer ünlüler arasında Tiger JK, Kim Ina, Se7en, Jang Woo Hyuk ve Yoon Se-ho da G-Dragon'ın gönderisini beğendi, devam eden tartışma sırasında dayanışma göstererek.
 
Üst