Çin bu tür konularda çok katıdır. Lisa'yı bırak onu izlemeye giden Angelababy'nin bile weibosu kapatılmış. Lisa'nın kendi hesabı,fan hesabı gitmiş. Ayrıca markaları da silmişler. Çin'den artık Lisa'ya pek fayda olmaz gibi duruyor. Şahsen ben yanlış seçim olduğunu düşünüyorum. Olay CH'dan çok orada '
Blackpink Lisa' olarak bulunması. Ne olursa olsun sektörde yer edindiğin imaj üzerinden eleştiriyor insanlar seni. Bu imajın dışına çıkacaksan bir şeyleri de kaybetmeyi göze alacaksın maalesef. Ama cidden bu olaylar harici Lisa'yı bugünlere pr ya da menajer ekibinin iyi getirdiğini düşünüyorum. Genelde işlere çok dokunmayan verileni uygulayan e bunu da haliyle iyi yapan biriydi ama bence ipleri eline aldığı an kariyeri daha kötüye gitti.. Ben sevgilisinin son değişiminde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı kararlar almalı yoksa cidden kariyeri daha da kötüye gidecek bence. O gruptan kariyerini en iyi Jennie (The Idol harici) yönetiyor bence. Son çıkan 1 yıllık solosuyla bile rekorlar ortada.
Jisoo da oyunculuk işlerine giriyor ve popüler isimlerle.
Rose'nin de kariyerini pek iyi yönetemediğini düşünüyorum sadece network kuruyor ama gerisi yok..