Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Lisa Kendi Ayağına Mı Sıktı?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Johnny Depp "Amber'ın ölü vücuduna t*c*z edeceğim" dediğinde

Yapmış bir hata bir şey olmaz diyenler;

Lisa striptiz yapınca

"Vay o*spu hemen kaldırın resimlerini ve elçiliklerini" diyorlar, komedi.
ayy johhny mevzusuna hic girmeyelim. tum dunyada ozellikle de turkiyede hala bu kadar destekleniyor olmasi bana kafayi yedirtiyor. cidden dusunmek bile sinir krizi sebebi

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
sanirim lisanin kariyerinin nasil godecegini gormek icin biraz daha sureye ihtiyacimiz var. su anki fonum noktadi ygden veya bpden ayrilip ayrilmamasi olacak. ondan sonra hicbir seyin ayni kalacagini dusunmuyorum. umarim onun icin en iyisi olur.
Yg den ayrilsada grupta kalir bence yg onune tas koymazsa ki yg nin su an BP ye 3-5 yil net ihtiyaci var BP dagilirsa 3 buyuk statusunu bile kaybeder elinde kim kaldi babymonster in durumu su an belli bile değil ki artik saklama stratejisi de o kadar tutmuyor hadi diyelim lisa ayrildi grup dagilmaya gider ya da isim olarak kalir belki jennie rosé alt grup çıkar çaylak BP nin 3 kisi devam edecek enerjisi vardi su an ki BP nin yok malesef kim ayrilirsa bu gecerli ayrilmazsa iki düşüncem var ya yg lisa ya verecegi sozleri tutmayacak zindana kapatacak su zamana kadar olan tavrindan dolayi ya da tutuştuğu için herseyi yapacak ama sololar yine aralikli gelir onun disinda lisa ne isterse kpop standartlarında yapmaya devam eder hem globalde hem asyada ayrilirsa onu Ben de kestiremiyorum su crazy horse olayindan sonra onceden derdim sık album yayinlar dansa ve rap e odaklanir vlog çeker moda dergi isleri zaten olur belki oyunculuk dener vs simdi bizim hic beklemedigimiz seylerde yapabilir diyorum ki zaten solosunda bile kore de olsun globalde olsun promo yoktu yg de olsa bile bu sefer sirketten ayrilacak imkanlar ayni olur mu nasil bir sirket secer korede lisayi yg olmazsa hybe kaldirir çin isleri nasil olacak su saatten sonra oradaki sirketler ne Der batiya gitse hangisi olur kendisi kursa kariyerini yonetebilir mi hep bir soru isareti gercekten artik su sozlesme aciklansada rahat etsek 😅😅 onemli olan sey o su an ama ben lisanin sesine fizigine dansina rapine gorseline yaraticiligina guveniyorum isterse nereye giderse gitsin basarir diger kizlarim icin de gecerli bu tabi 🖤💗

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,339
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Cinliler ilk once kendi ulkelerindeki sorunlara baksinlar sonra lisayi banlasinlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ATTENTION!!!!!!!
JUMPSCARE
Ekli dosyayı görüntüle 17993
Dişlerine ne olmuş bunun

What Are You Doing Reaction GIF

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Cinliler ilk once kendi ulkelerindeki sorunlara baksinlar sonra lisayi banlasinlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ATTENTION!!!!!!!
JUMPSCARE
Ekli dosyayı görüntüle 17993
O dişler ne oyle ya🤮 bu arada şu mahkeme olaylarında Johnnyi körü körüne destekleyen insanların bu adamın MAHKEME HUZURUNA koymak istediği sözde kanıtları araştırmalarını isterim. Amberin hayatını mahvetmek için tüm tuşlara bastı. Bu arada kadın da yüzde yüz haklı değil bence taraf tutulacak bir dava değil bu dava

karinaa

Trainee
Tepki
236
Çin bu tür konularda çok katıdır. Lisa'yı bırak onu izlemeye giden Angelababy'nin bile weibosu kapatılmış. Lisa'nın kendi hesabı,fan hesabı gitmiş. Ayrıca markaları da silmişler. Çin'den artık Lisa'ya pek fayda olmaz gibi duruyor. Şahsen ben yanlış seçim olduğunu düşünüyorum. Olay CH'dan çok orada 'Blackpink Lisa' olarak bulunması. Ne olursa olsun sektörde yer edindiğin imaj üzerinden eleştiriyor insanlar seni. Bu imajın dışına çıkacaksan bir şeyleri de kaybetmeyi göze alacaksın maalesef. Ama cidden bu olaylar harici Lisa'yı bugünlere pr ya da menajer ekibinin iyi getirdiğini düşünüyorum. Genelde işlere çok dokunmayan verileni uygulayan e bunu da haliyle iyi yapan biriydi ama bence ipleri eline aldığı an kariyeri daha kötüye gitti.. Ben sevgilisinin son değişiminde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı kararlar almalı yoksa cidden kariyeri daha da kötüye gidecek bence. O gruptan kariyerini en iyi Jennie (The Idol harici) yönetiyor bence. Son çıkan 1 yıllık solosuyla bile rekorlar ortada. Jisoo da oyunculuk işlerine giriyor ve popüler isimlerle. Rose'nin de kariyerini pek iyi yönetemediğini düşünüyorum sadece network kuruyor ama gerisi yok..