Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Lisa

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
şu sözleşme yenileme konusunda kendi düşüncemi söylemek istedim. çoğu kişinin aksine sözleşme yenilememesi en beklenmedik olan üye benim için lisa.
lisa yenilemez belki, ben hiç ihtimal yok demiyorum ama insanların ayrılacağına en emin oldukları üye olmasına da şaşırıyorum.

küçümsedikleri ve lisa'ya layık görmedikleri kpop sayesinde idolleri kendine bir gelecek hayali kurmuş, hayalini gerçekleştirmiş hatta ülkeyi de ikinci yurdu olarak benimsemiş ama kendi fanları lisa'nın kore'yi sevmediğini falan iddia ediyorlar ya bana bir gülme geliyor. 20230712_170243.jpg 20230712_170617.jpg
kökeni koreli olan rosé bile şarkılarını (3) full ingilizce yayınladı lisa ise ana şarkısını korece olarak seçti. tayca şarkı çıkaramazdı belki ama ingilizce çıkarabilirdi tıpkı rosé gibi.

üstüne bir de solosunda grubundan bahseden tek üye de lisa. sözleri o yazmıyor belki ama o kısmı çıkarttırabilirdi (solo fanlarının iddia ettiği gibi grubundan nefret ediyor olsaydı) kaç yıllık idol sonuçta. 20230712_171146.jpg

kore'yi baya benimsemiş geliyor bana ki bundan dolayı korelilerin de yabancı olmasına rağmen sevdiği bir idol aslında. ben lisa'nın grubunu da sevdiğini, ve bp üyesi olarak kalmak istediğini düşünüyorum.
blackpink üyeleri aile gibi değiller belki ama arada bir vakit geçiren iyi arkadaşlar olduklarını düşünüyorum. bakın mesela birbirlerine en uzak ikili oldukları -hatta solo stanlere göre kanlı bıçaklılar- iddia edilen lisa, jennie ve onların anneleri (gerçi ben jennie'nin lisa'nın annesine yapışıyor(!) diye linç yediğini bile gördüm, solo stanlerin kafasını sorgulamak yoruyor)

born pink dönemi:
20230712_172045.jpg
önlerindeki kadın jennie'nin annesiymiş 20230712_172150.jpg lisa ve jennie'nin anneleri 20230712_172030.jpg

solo stanlerden o kadar bıktım ki kısaca bir buna da değineyim dedim.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450