Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Love Me Again

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Eyy Forum Ahalisi V Love Me Again çıktı.
V'yi grup içinde oldukça beğeniyorum ama müzik zevki bana pek uymuyordu soloları da pek benim tarzım değil ama bu şarkısını baya beğendim. Giyim ,saç tarzı da yakışıp yakışmadığını pek karar veremedim ama iyi taşımış. Klip tam V'nin tarzına uygun olmuş. Giydiği kıyafetler bana Mabel Matiz'i andırdı sldmfmsödmfm.
Umarım güzel bir solo dönemi geçirir
Sizi Love Me Again ile baş başa bırakıyorum.

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Tam V tarzı gerçekten. Bu renk saçı Tae'ye çok yakıştırıyorum. Saçını beğendim. Ama o parlak üst ne öyle 😭 bakınca MV boyunca gülmemi tutamadım cöebckdhxj bu şarkı sonbaharda çok iyi gider bu arada👌
Sonbaharda yolda yürürken hiç var olmamış eski sevgilin için üzülmelik bı şarkı

Konu Sahibi
Hissiz Müziğim

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Tam V tarzı gerçekten. Bu renk saçı Tae'ye çok yakıştırıyorum. Saçını beğendim. Ama o parlak üst ne öyle 😭 bakınca MV boyunca gülmemi tutamadım cöebckdhxj bu şarkı sonbaharda çok iyi gider bu arada👌
Yağmurlu günlerde bol bol dinlerim ben🥲
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sonbaharda yolda yürürken hiç var olmamış eski sevgilin için üzülmelik bı şarkı
Daha çok niye hiç sevgilimiz olmadı diye üzülmelik bir şarkı. HÜhühühühühühü

Ü

Üye silindi 187

Dürüst olayım jk ile birlikte v grup içinde solo işlerini en sevdiğim üyeydi.Scenery,sweet night,winter bear,stigma ve singularity genel olarak benim zevkime uyan şarkılardı ama bu şarkıyı beğenemedim İngilizce sözlerin olduğu kısım çok fazla tekrarlanınca sıktı beni kışın uyumak için veya sonbaharda yürüyüş yapmak için ideal bir şarkı.Albüm zaten tarz olarak r&b olacakmış bu türü sevenler bayılacak albüme.Klip hakkında konuşsam mı bilemedim klip gibi değildi performans vidyosu gibiydi ve giydiği parlak kıyafetleri şarkının ambiyansına uyduramadım.Yine de adam da öyle bir aura var ki klibi sonuna kadar izliyorsun.