Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyordu. Bi ara ben de yatay geçiş istiyordum . Üniversiteden üniversiteye değişebilir de bu durum
Ama yine de geçmek istediğin üniversitenin yatay geçiş kriterlerine bakman gerek.
Benim sınıfım da bu dönem başka bir üniye yatay geçiş yapan arkadaşım var alltan dersleri olduğu halde geçiş yaptı. Üniden üniye göre değişiyormuş galiba
Evet ben böyle biliyorum. Çünkü ana derslerin birde stajı oluyor. Bazen sırf bundan ötürü sene uzatmasına gidiyor öğrenciler. Ama matematik dediğine göre seçmeli bir ders galiba. Akts kaç biliyor musun?
Evet ben böyle biliyorum. Çünkü ana derslerin birde stajı oluyor. Bazen sırf bundan ötürü sene uzatmasına gidiyor öğrenciler. Ama matematik dediğine göre seçmeli bir ders galiba. Akts kaç biliyor musun?
Ya sizde nasıl işliyor bilmiyorum ama akts 4 olan dersin ana ders olacağını sanmıyorum pek. Benim ana derslerim en az 8 akts oluyordu. 2-4 arasında akts olanlarda seçmeli derslerimdi. Ama tabi üniden üniye değişme ihtimali de var. O yüzden kesin bir şey diyemiyorum sana