Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Medya Kurbanı Gruplar

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Burda magazin,medya ve çeviri sayfaları yüzünden hate train'e maruz kalan idolleri konuşmak istedim sizde fikirlerinizi belirtebilirsiniz.bence bu listenin başında ive ve aespa geliyor bence her idol çaylak zamanları çok linçlenir ama bu iki grupta herşey çok aşırıydı ive yine Kore'de kakao sayesinde bir nebze bu oran azdı ama aespa hem yurtdışında hemde Kore çok linç yiyordu.Red velvet'e aynı şekilde bunun en büyük sebebi sm olabilir ama medya hep bu grubu çekiştirip duruyordu.Txt BTS den sonra çıkan ilk hype grubuydu ve magazin sayfaları hep bu yüzden txt haberinin yanına BTS'i araya sıkıştırıyordu bu yüzden insanlar BTS sayesinde popüler oldular diyip çok linçliyorlardı.twice için hep çaylak zamanlarında sadece eleştiri başlıkları açılıyordu twice'a büyük nefret vardı birçok üye bu yüzen anksiyete sıkıntısı çekti.
 
Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Ay evet diğer çıkan haberleri bilmiyorum ama grubu dış görünüşü konusunda çok ağır eleştiriyorlar aynısını bana yapıldığını düşündükçe kalbim sıkışıyor
Aynısını şu an RIIZE grubuna (bu nasıl okunuyor ya) yapıyorlar... Tepki toplayabilecek her şeyi sofraya koydular valla
 
Üst