Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mini Dizi Önerisi:shadow Beauty

lilith_halşii

Rookie Idol
Katılım
14 Eyl 2023
Mesajlar
313
Tepki
965
Puan
78
Shadow Beauty
Yayın yılı:2021
Bölüm sayısı:8
Ortalama bölüm süresi:20dk
IMDB:7,4

Dizi gerçek hayatında çok çirkin olup zorlu ve zorbalıklarla bir okul hayatı geçiren Koo Ae Jin'in hayatını ele alıyor. Sabahları önemsenmeyen bir ve güzellik standartlarının oldukça dışında olan bir genç kız akşamları ise herkesin ona benzemeye çalıştığı bir güzelliğe sahip olan bir influncer!

900bin takipçiye sahip genie hesabı ile Koo Ae jin oldukça fazla makyaj ve photoshop tekniği ile akşamları genie oluyordur ama zamanla takipçilerin hep arka plan kullanımından şüphelenmesi ile çekimlerini dışarıya taşır ama küçük sırrı bir arkadaşı tarafından yakalanır.

Ve onun tarafından tehdit mesajları almaya başlar.

O sırada idollük eğitimlerinde olan Lee Jin Sung'a Koo Ae Jin gönlünü kaptırmıştır ama bir türlü itiraf edememiştir. Genie hesabından ulaştığı Lee Jin Sung'un gönderdiği bir video yüzünden ondan nefret etmeye çalışır ama başaramaz,

Koo Ae Jin'in kimliği ona en çok zorbalık yapan ama son zamanlarda annesini kaybedeb genie hesabında en iyi arkadaşı olan kişi tarafından da öğrenilme tehlikesine girmiştir.

Koo Ae Jin sınıfına tıpkı genie'ye benzeyen bir kız gelir ve zamanla herkes onun genie olduğunu zamanla kabullenmiştir ve bu kız Koo Ae Jin'in telefonunu çalar ve hesaba el koyar.

Genie yapılan partide herşey ortaya çıkar.

Lee Jin Sung ve Koo Ae Jin birlikte olabildi mi?
Genie aslında nasıl oluştu?
Ve genie hesabına ne oldu?

1695235908016.png

1695235943788.png
 
Son düzenleme:
Üst